1.000 feestvierders vieren einde van de crisis


Avond van de Overvloed, 20 november 2009, Gashouder Amsterdam

AMSTERDAM, 20091028 -- De crisis is voorbij! Tenminste, als je kunt denken en leven vanuit overvloed. Voor die bijzondere mensen, die willen delen en het leven willen vieren, is de Avond van de Overvloed. Het feest wordt gratis aangeboden, inclusief drank, acts en entourage op 20 november in de Tempel van Overvloed, ofwel de Wester Gashouder Amsterdam.  De voorwaarde om één van de 1.000 plekken op de gastenlijst te veroveren is dat een donatie van minimaal 100 euro wordt gedaan, aan een zelf te kiezen goed doel. Zo schenken de gasten met elkaar minimaal 100.000 euro voor het goede doel.

Initiatiefnemer Huub van Zwieten: `Denken vanuit overvloed is focussen op wat je te bieden hebt, en niet op wat je mist, en dát delen met anderen. Dat kan je netwerk zijn, je passie, je talenten, je middelen of je geld. Als we allemaal met elkaar vanuit overvloed onze bijdrage leveren en niet vanuit schaarste dan is er reden genoeg om het leven overvloedig te vieren! 

Het goede doel kiezen de bezoekers zelf.
Donatie aan een goed doel is een voorwaarde, maar gaat buiten de organisatie om. De gasten mogen zelf bepalen of ze Warchild, Artsen Zonder Grenzen, Stichting KiKa of één van de vele andere doelen steunen die zich achter het feest hebben geschaard. Maar het kan ook een maaltijd voor een groep daklozen zijn, een financiële bijdrage aan een behoeftige buurvrouw of een donatie aan een goed doel van een bekende. De enige voorwaarde is dat men dit kan aantonen.

Overvloedig feest
Het overvloedsteam, met partner Rishis (van o.a. de Full Moon party's), tovert de Gashouder om tot de Tempel van Overvloed, waar Oosterse mystiek mixt met Westerse weldaad. De gasten (dresscode: overdressed) laven zich aan een aaneenschakeling van verrassingen; sprankelende drankjes, prachtige buffetten met heerlijk eten, fruit en salades. Of ze genieten van de Massages, Bubbelbaden, (Buik) Dans, Acts, Tarotconsults, Footreflex, en - natuurlijk - bekende DJ's (DJ Kareem Raihani & Schaamteloos DJ's Branco van Hilten en Jan Boom) en VJ's  en optredens van een aantal grote artiesten.  De avond wordt afgesloten met een spectaculaire hoofdact (bekendmaking volgt), waarmee de crisis voorgoed uitgeluid wordt!

Werken in Overvloed
Van Zwieten, spreker en auteur over hoe je van je werk je hobby kunt maken, geeft overdag een seminar `Werken in Overvloed', waarvan de opbrengsten ook naar het feest gaan.. Blijkbaar daagt hij zichzelf graag uit, want het overvloedevenenement is bedacht en gerealiseerd in slechts 50 dagen!
Kijk op www.avondvandeovervloed.nl voor meer info of een plek op de gastenlijst.