Welzorg steunt Tornak Expedition


Welzorg Professional ontwikkelt aangepaste stoel voor exepeditie slee

ALMERE, 20091120 -- In de winter van 2010 organiseert Tornak Expedition samen met Stichting de Wensvijver een expeditie door het noorden van Scandinavië voor kinderen met een chronische of lichte handicap. Welzorg, marktleider op het gebied van (mobiliteits)hulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten, steunt de Tornak Expedition. De medewerkers van het specialistische bedrijfsonderdeel Welzorg Professional, ontwikkelden voor deze uitzonderlijke activiteit belangeloos een compleet aangepaste stoel voor op een slee. Gistermiddag werd de stoel officieel in ontvangst genomen door Tornak Expedition.

Welzorg is als bedrijf betrokken bij diverse maatschappelijke projecten en initiatieven. Welzorg houdt mensen mobiel en maakt zich sterk voor groepen uit de samenleving die hulpmiddelen nodig hebben. Iedereen de kans geven om het maximale uit het leven te halen is uitgangspunt voor de dagelijkse werkzaamheden van alle medewerkers. John de Laat en Gerry van Roosmalen van Tornak Expedition zijn gelukkig met de samenwerking: ¡§Door de steun van Welzorg kunnen de kinderen zorgeloos en veilig gebruik maken van de slee. Wij als expeditieleden zijn bijzonder blij met Welzorg Professional als nieuwe partner van onze expeditie!¡¨.

Over Tornak Expedition
John de Laat is al ruim 24 jaar bezig met zijn grote passie, Siberische Husky¡¦s, als hij kennis maakt met Marc van Tol van stichting De Wensvijver. Deze stichting organiseert evenementen en activiteiten voor kinderen met een chronische of lichte handicap. De Wensvijver ziet mogelijkheden om in Zweden met Siberische Husky¡¦s deze kinderen een avontuur te laten beleven. De plannen en het enthousiasme zijn er. Om de plannen daadwerkelijk te kunnen realiseren wordt nu een slede aangepast om de kinderen voldoende veiligheid en comfort te bieden.

Over Welzorg
Welzorg maakt mensen mobiel. Elke dag houden we ruim 150.000 mensen in Nederland in beweging met rolstoelen, aangepast vervoer en tal van hulpmiddelen op maat. Welzorg maakt het leven met een functiebeperking makkelijker. Van rollators tot aanpassingen aan auto¡¦s, van seniorenbedden tot badliften, van ortheses tot scootmobielen. Het onderdeel Welzorg Professional levert met groot succes en diversiteit individuele maatwerkproducten. Meer informatie over Welzorg, producten en evenementen: www.welzorg.nl





Ingezonden persbericht