Ingezonden persbericht


Published: 16:36 04.11.2009 GMT+1 /HUGIN /Source: Heijmans NV /AEX: HEIJ /ISIN: NL0000341931

Aankondiging Vergadering van Certificaathouders Heijmans N.V.

's-Hertogenbosch - Op vrijdag 20 november 2009 om 10.30 uur vindt een Vergadering van Certificaathouders Heijmans N.V. plaats op het hoofdkantoor van Heijmans N.V. aan de Graafsebaan 65 te Rosmalen.

Tijdens deze vergadering zal een toelichting worden gegeven op het beleid van het bestuur van de Stichting Administratiekantoor (AK) Heijmans. Ook zal worden ingegaan op de samenstelling van het bestuur van de Stichting Administratiekantoor. Volgens het rooster van aftreden treedt per 14 april 2010 de heer P.J.J.M. Swinkels af.

Het bestuur is voornemens de heer Swinkels te herbenoemen, wegens diens gebleken capaciteiten als bestuurslid van Stichting AK en affiniteit met en kennis van de werkzaamheden van Heijmans N.V. Het bestuur stelt de vergadering van certificaathouders echter wel in de gelegenheid om voor de vervulling van de vacature een aanbeveling te doen.

Een eventuele voordracht tot aanbeveling van een persoon moet schriftelijk geschieden en dient vergezeld te gaan van een curriculum vitae van de betrokken persoon, waaruit in ieder geval de voor benoeming relevante expertise en onafhankelijkheid blijken, tezamen met een verklaring van de betrokken persoon waaruit blijkt dat hij een eventuele benoeming en de daaraan gestelde voorwaarden zal aanvaarden. Deze stukken moeten uiterlijk op vrijdag 13 november 2009 bij het secretariaat van Stichting AK zijn ontvangen.

De volledige agenda en overige vergaderstukken staan vanaf woensdag 4 november vermeld op de website van Heijmans N.V. (www.heijmans.nl, onder corporate governance, bij Stichting Administratiekantoor Heijmans). Tot aan de dag van de Vergadering van Certificaathouders liggen ze ook ter inzage bij ANT Trust & Corporate Services N.V. aan de Claude Debussylaan 24 te Amsterdam en bij Heijmans NV aan de Graafsebaan 65 te Rosmalen. Op de website van Heijmans N.V. kunt u eveneens nalezen hoe u zich voor deze vergadering kan aanmelden.