Ingezonden persbericht


Que Pasa, het Mestizo feest van Amsterdam, keert terug in de Sugar Factory op 20 november 2009 met een Dia de los Muertos Special Goed nieuws voor alle trouwe liefhebbers: door overweldigend verzoek heeft de organisatie besloten het 7,5 jarig succes niet af te sluiten, maar door te gaan met dit unieke concept en het naar de next level mee te nemen. Met alle oude elementen en nieuwe verrassingen op een frisse locatie: Sugar Factory.

Van een maandelijkse zaterdagavond in de Melkweg naar een tweemaandelijkse vrijdag. Met een nieuwe locatie heeft Que Pasa weer de ruimte om uitgebreid uit te pakken: in november wordt het 7,5 jarig bestaan gevierd met een special. Dia de los Muertos (Mexicaanse Dag van de Doden) kent haar oorsprong in de tradities van de Meso-Amerikaanse indianenvolkeren, maar staat nu bekend als feest- en herdenkingsdag waarbij de Mexicanen hun overleden geliefden op een feestelijke manier herdenken. Natuurlijk is resident DJ Eduardo van de partij, bijgestaan door gast DJs. Organisatrise Tineke inTOWN heeft Aguita Coco (aka Lieke Koningen) uitgenodigd om Que Pasa mede te organiseren en het publiek kan een avond met veel activiteiten en sfeer verwachten.

Als er nog steeds mensen zijn die denken dat dit een Salsa feest is, dan hebben zij het goed mis. Que Pasa staat wereldwijd bekend als het feest waarbij vele muziekstijlen samen komen met als gemene deler: de spaanse taal en de dansbaarheid: een mix van Ska, Pop, Rock, Cumbia, Salsa, Merengue, Bachata, Hiphop en een klein beetje reggaeton. Een plek waar een zeer uiteenlopende groep mensen op af komt en dus tot op het bot mestizo (mix van) genoemd kan worden. Kom vrijdag 20 november naar Sugar Factory en beleef dit fenomeen.

Vrijdag 20 november | Que Pasa 7.5 jaar: Dia de Los Muertos Special | Pop/Rock Mestizo & Mixed Latino | Line-up: DJ Eduardo & Guests | Locatie: Sugar Factory - Lijnbaansgracht 238 - Amsterdam | Entree: 10 euro (geen lidmaatschap nodig) | Horas: 24.00 - 05.00 | www.quepasa.musicamestiza.nl