Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Topartiesten op spectaculaire Margriet Winter Fair

Hoofddorp, 12 november 2009 - Nick & Simon. Heleen van Royen. Hanneke Groenteman. Maarten 't Hart. Lisa Lois. Jan Siebelink. Hind. Carel Kraayenhof. Wat hebben ze gemeen? Ze zijn allemaal op de negende Margriet Winter Fair. En nog veel meer klinkende namen. Groot feest dus! Vanaf 20 november in Jaarbeurs Utrecht.

Ook dit jaar zit het programma weer boordevol. Met optredens, modeshows, een record aantal workshops en nog veel meer. En uiteraard vindt alles plaats in een schitterend winterse setting met kerstbomen, duizenden lichtjes, heel veel sneeuw en een sfeervolle, feestelijke styling. Juist die sfeervolle omgeving maakt Margriet Winter Fair uniek.

Spectaculaire optredens

Bezoekers kunnen doorlopend genieten van modeshows en spectaculaire optredens in het Margriet Theater. Topartiesten als Jeroen van der Boom, Nick & Simon, Angela Groothuizen, Lisa Lois, Babette van Veen, Lenette van Dongen, de 3JS, musical Mamma Mia, Cor Bakker, Hind en ook Wilfred Genee betreden het podium.

Veel schrijvers en workshops

Margriet Winter Fair is de plek om inspiratie op te doen op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. En uiteraard is er volop gelegenheid om kerstinkopen te doen in de circa 300 winkeltjes. Er zijn informatieve, grappige en creatieve workshops, waaronder workshops met de Margriet-redactie. Een boek laten signeren door de auteur? Die mogelijkheid bestaat in de Margriet Villa, want ook veel schrijvers geven acte de présence. Onder hen Maarten van der Weijden, Jan Siebelink, Marion Bloem, Willeke van Ammelrooy, Hanneke Groenteman en Maarten 't Hart.

Circa 75.000 bezoekers

Margriet Winter Fair vindt plaats van vrijdag 20 tot en met donderdag 26 november in de Jaarbeurs in Utrecht en is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Margriet Winter Fair trekt jaarlijks ongeveer 75.000 bezoekers. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op www.margrietwinterfair.nl.

Kaarten bestellen

In de voorverkoop zijn kaarten voor Margriet Winter Fair 2009 te bestellen met ¤ 4 korting via