Gemeente Zoetermeer

Zaterdag 21 november: open dag gemeentebestuur

Het gemeentebestuur van Zoetermeer organiseert op zaterdag 21 november a.s. een feestelijke open dag in het stadhuis. Iedereen is tussen 12.00 uur en 16.00 uur van harte welkom. De ingang is aan de marktzijde (Markt 10). Het programma staat in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010.

Vele activiteiten
Tijdens de open dag kunt u meedoen aan allerlei activiteiten. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: Wat dacht u ervan om een kijkje te nemen in de kamer van de burgemeester en wethouders? U maakt kennis met de burgemeester, wethouders en met gemeenteraadsleden. De politieke partijen presenteren zich op een politieke markt. Natuurlijk is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen, maar u kunt ook gewoon even rondkijken en genieten van een kopje koffie/thee en iets lekkers.

Doet u mee aan een leuke quiz? Het is showtime met optredens van leerlingen van de Zoetermeerse Dutch Academy of Performing Arts en aan het eind van de middag is er een debat in de raadzaal. Ook aan uw kind(eren) is gedacht; er is een ballonnenclown aanwezig die de mooiste dingen maakt, uw kind kan geschminkt worden en natuurlijk komt zwarte piet deze middag langs.

Kortom: een feestelijk en gevarieerd programma dat zeker de moeite waard is om te komen bekijken! Het gemeentebestuur begroet u graag op zaterdag 21 november!

Binnenkort leest u hier meer over het programma!