Gemeente Lelystad

Presentatie over wonen op Winterfair Lelystad

Maandag 16 november 2009

Op zaterdag 21 november kunnen bezoekers aan de Winterfair van Intratuin alles te weten komen over woonmogelijkheden in de nieuwbouwwijken van Lelystad.

Die informatie wordt gegeven door de gemeentelijke vertegenwoordigers mevrouw Caro Cloo en mevrouw Rita Duijts (afdeling economie en vastgoedontwikkeling).

Informatie

In de gemeentelijke stand komt u alles te weten over de mogelijkheden van kavelkoop in Warande, Schoener- West, Jol en Galjoen of over andere woningbouwprojecten in de stad. Er hangen foto's van de diverse projecten en er liggen brochures die de bezoekers mee naar huis mogen nemen. De stand is te vinden in het Paviljoen Buitenplanten. Intratuin, waar zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur de Winterfair plaatsvindt, is gevestigd op Palazzo.

Leuke attracties

De Winterfair biedt een uitgebreide collectie van Kerstversieringen en andere attributen. Voor iedereen is er wat te beleven. Er staan allerlei attracties op het programma. Zo is er voor de kinderen onder meer een kunstijsbaan. Ze kunnen daar de hele dag terecht. Schaatsen zijn aanwezig; die hoeven ze dus niet mee te nemen.


---