Nuon

Gratis subsidieadvies in Nuon Energiewinkels

Subsidies maken energiebesparende maatregelen extra aantrekkelijk

18 nov 2009 | Amsterdam Gratis subsidieadvies in Nuon Energiewinkels

Energiewinkel

De Nuon Energiewinkels geven van 21 t/m 28 november gratis advies over subsidie op energiebesparende maatregelen. Tijdens deze subsidie adviesweek worden geïnteresseerden ook op weg geholpen bij de subsidieaanvraag. Met behulp van energiebesparende maatregelen, zoals isolatie, kunnen huishoudens jaarlijks honderden euro's besparen op de energiekosten. Subsidies maken dergelijke maatregelen nu extra aantrekkelijk.

Nederlanders kunnen profiteren van verschillende landelijke en vaak ook lokale subsidieregelingen van de overheid. Deze subsidies op energiebesparende maatregelen, zoals op isolerend glas en een zonneboiler, kunnen oplopen tot honderden euro's. Met behulp van de verschillende maatregelen kan een gemiddeld huishouden vervolgens honderden euro's per jaar op de energiekosten besparen.

Subsidie adviesweek

Geïnteresseerden kunnen van zaterdag 21 t/m zaterdag 28 november de gehele dag binnenlopen om advies in te winnen over subsidie op energiebesparende maatregelen. Daarnaast wordt advies gegeven over de energiebesparende producten waar de subsidie voor geldt. De openingstijden van de Nuon Energiewinkels zijn te vinden op www.nuon.nl/energiewinkels. Ook niet-Nuon klanten kunnen in de energiewinkels terecht voor subsidieadvies.

De Nuon Energiewinkels zijn gevestigd op de volgende locaties:
* Nuon Energiewinkels

Over Nuon

Nuon is een energieonderneming die met 6.000 medewerkers ongeveer drie miljoen consumenten, bedrijven en organisaties bedient in Nederland, België en Duitsland. Zij zet zich in om een betrouwbare, betaalbare en zo schoon mogelijke energievoorziening te bieden. Nuon produceert en levert gas, elektriciteit, warmte en koude en helpt haar klanten om het energieverbruik te beperken. De onderneming vormt Business Group Benelux van de Vattenfall Group.

Meer informatie

Nuon Mediarelaties
Telefoon: 020 597 42 00
E-mail: mediarelaties@nuon.com

* Infographic: Energie besparen met subsidie (544.30 KB)