Saxion Hogescholen
BR>

wo 18 november 2009

Saxion Open in Deventer

Op zaterdag 21 november van 10.00 tot 14.00 uur vindt er een Open Dag plaats bij Saxion in Deventer.

Onder de naam `Saxion Open' kunnen bezoekers terecht voor alle opleidingen van Saxion. Docenten en studenten zijn aanwezig om informatie te verstrekken.

Er wordt informatie gegeven over alle opleidingen van Saxion, aansluiting voortgezet onderwijs, studiebelasting, studiekeuze, studieoriëntatie, kamers huren in Deventer, de financiële kant van studeren en Saxion als werkgever.

Van verschillende opleidingen zijn er op 21 november voorlichtingen, proeflessen en demonstraties en er bestaat de mogelijkheid ervaringen uit te wisselen met studenten. Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden.

Nieuwe studieroute `Gezondheidszorg en Toegepaste Technologie'

Door de jaren heen is er behoefte ontstaan aan mensen die kennis hebben van zowel zorg als technologie. Daarom start Saxion met ingang van september 2010 in Enschede met de studieroute Gezondheidszorg en Toegepaste Technologie, binnen de opleiding hbo-verpleegkunde. Door het volgen van deze studieroute krijgen studenten technologische en zorgtechnische kennis en ervaring. Op de open dag wordt hierover meer informatie gegeven.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Welman van de dienst Interne en Externe Betrekkingen van Saxion, tel. 053 - 487 17 10.

Ga naar de Open Dagen van Saxion >>