Gemeente Langedijk


* Hoe vindt u dat de raad communiceert?

Hoe vindt u dat de raad communiceert?

18-11-2009 -
In hoeverre volgt u de plaatselijke politiek in de gemeente Langedijk? Hoe zou u op de hoogte gehouden willen worden van wat er in de gemeenteraad speelt? Voelt u zich vertegenwoordigd door de gemeenteraad? Dit zijn enkele vragen uit het onderzoek dat de gemeenteraad binnenkort houdt onder inwoners van Langedijk. De raad wil hiermee inzicht krijgen in de wijze waarop inwoners zich informeren over de politiek en hoe zij dat in de toekomst wensen te doen. De uitkomsten worden gebruikt om de communicatie tussen raad en inwoners van Langedijk te verbeteren.

Het onderzoek
Het onderzoek loopt van 21 november tot en met 6 december 2009. In totaal ontvangen 1900 inwoners van 18 jaar en ouder een persoonlijke uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. De gegevens worden op volstrekt anonieme wijze verwerkt en gerapporteerd.

De uitkomsten van het onderzoek worden gebruikt om een communicatieplan voor de raad te maken. De verwachting is dat dit plan maart 2010 aan de gemeenteraad kan worden aangeboden.