Gemeente Spijkenisse


Sinterklaasfeest Winkelcentrum Maaswijk

18 november 2009

Zoals inmiddels wel bekend zal de Goede Sint op zaterdag 21 november 2009 omstreeks 11.00 uur voet aan wal zetten in Spijkenisse.

Zoals inmiddels wel bekend zal de Goede Sint op zaterdag 21 november 2009 omstreeks 11.00 uur voet aan wal zetten in Spijkenisse. Hierna zal hij met zijn gevolg richting het centrum vertrekken, waarna hij doorreist naar de diverse winkelcentra in Spijkenisse.

Uiteraard heeft ook SpijkKids reeds contact gehad met de Goedheiligman en ons is ter oren gekomen dat hij zich om 13.15 uur maar liefst drie kwartier zal ophouden in Winkelcentrum Maaswijk.

Omdat niet alle kinderen de gelegenheid hebben om naar het Sinterklaasfeest in Ahoy Rotterdam te gaan, heeft Stichting SpijkKids besloten in Spijkenisse er een groot GRATIS feest van te maken. Vanaf 10.00 uur zijn er zo'n 25 Zwarte Pieten aanwezig op Winkelcentrum Maaswijk en zal de tienkoppige Pietenband op het podium hun opwachting maken en het plein vullen met Sinterklaasliedjes. Om 11.15 uur zal Debby van der Wal van Sports club NRG een streetdance demonstratie geven, geholpen door de aanwezige Pieten. De kinderen kunnen hier natuurlijk aan meedoen!

Om 12.30 uur zal Maxine - bekend van het songfestival 1996 en wellicht tijdens het eerste nummer bijgestaan door Franklin Brown ('t was als de eerste keer/steeds weer) - een spetterend optreden van een half uur verzorgen. Rond 13.15 uur zal Sinterklaas dan ook zijn opwachting maken. We verwachten dat hij tot 14.00 uur kan blijven voordat hij naar het volgende feest moet gaan.

Het is mogelijk voor een aantal jongens en meisjes om de Sint persoonlijk te ontmoeten en een kort praatje met hem te maken op het podium. Als je dat wilt, stuur dan een mailtje naar onderstaande adres.

Verder is er gelegenheid om samen met de Pieten gebruik te maken van het 8 meter hoge Springkussen, kunnen de kinderen 5 Oud-Hollandse Spelletjes spelen en delen de Pieten uiteraard de hele tijd strooigoed uit aan het publiek.

Kom dus allemaal naar het Sinterklaasfeest Maaswijk op zaterdag 21 november 2009 van 10.00 - 14.00 uur!

Meer informatie kunt u krijgen via telefoonnummer: (06) 22 25 09 56.

Externe links


* Spijkkids website Sinterklaas [Let op! De website www.spijkkids.nl/sinterklaas opent in een nieuw venster]