Gemeente Almere

Gemeente Almere houdt open dag!

21-11-2009 | Start: 11:00 | Eind: 16:00 | Locatie: Stadhuis Almere

Op zaterdag 21 november staan de deuren van het Stadhuis open voor alle Almeerders. Van 11.00 tot 16.00 uur kan iedereen rondkijken en meedoen met activiteiten. Burgemeester Jorritsma geeft om 11.00 uur het officiële startsein voor deze feestelijke open dag.

De medewerkers van de gemeente presenteren hun werk op eigen wijze. Verder vinden er in het hele Stadhuis activiteiten plaats. Voor jong en oud is er van alles te doen: trouw `voor spek en bonen' (voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar), speel de verkeer- en vervoersquiz, doe mee met een workshop straten maken, neem een kijkje in een brandweerwagen of vuilniswagen óf doe de test: Wie weet het meest over onze Ghanese zusterstad Kumasi? En over de gemeenteraad?

Meer informatie over de activiteiten vindt u op de website www.almere.nl/opendag.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op de open dag. De tijden in het programma zijn enigszins gewijzigd ten opzichte van het bericht dat u eerder van ons ontvangen hebt.

Programma:
11.00 uur - Centrale hal (bij de ingang)
Officiële opening door burgemeester Jorritsma

13:00 uur - Burgerzaal
Sketch Openbare Orde en Veiligheid met burgemeester Jorritsma

14:00 uur - Raadzaal
Burgemeester Jorritsma neemt cadeau van Provincie Flevoland in ontvangst uit handen van de Commissaris van de Koningin, dhr. Leen Verbeek