Ingezonden persbericht


Terug naar de sixties in Dormibella!

Op zaterdag 21 november mogen de gebloemde shirts, wijde broeken, hoge hakken, slippers en natuurlijk de peace- tekens weer uit de kast.

In Dormibella wordt op deze avond een spectaculair hippiefeest georganiseerd. Stof ook die oude platenspeler (of die van je ouders) maar weer af en zoek de foto's uit de roerige jaren '60 en '70 ook weer eens op. Elke inspiratie is bruikbaar, want je wordt in je meest Hippe outfit verwacht!

Leef je helemaal uit, want het gaat een avond vol liefde, vrede en blijheid worden. Kom op de 21e dus genieten van de heerlijke muziek, lange haren, flower- power en alle kleuren van de regenboog: Woodstock was er niets bij. Dormi goes Hippie en jij bent erbij!

De toegang is gratis! Dormibella (Koningin Julianaweg 44, Leidschendam) is op zaterdag 31 oktober geopend van 22:00 uur tot 02:00 uur, de deur sluit om 01:00 uur. Dormibella is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bij halte Damlaan stoppen de bussen 45 (Connexxion) en 39 (Connexxion) en daarna elk uur nachtbus 2.

Meer informatie over Dormibella en het komende programma is te vinden op onze website: www.dormibella.nl.


---