Ingezonden persbericht


DISNEY CHANNEL EXCLUSIVE:
JONAS BROTHERS

Hilversum, 19 november 2009

Vorige week traden de Jonas Brothers op in Ahoy en Disney Channel was daarbij! Zaterdag 21 november om 19.50 uur zendt Disney Channel een backstage verslag uit van het optreden dat de drie broers gaven. In Disney Channel Exclusive: Jonas Brothers krijgt de kijker een blik achter de schermen van het concert.

Via een prijsvraag op www.disneychannel.nl lukt het BFF (best friends forever) Kirsten en Manon om aanwezig te zijn bij het concert en om exclusief voor Disney Channel een verslag te maken van al hun belevenissen. Ze zijn niet alleen bij het concert, maar ook bij de exclusieve soundcheckparty die de populaire broers geven én ze krijgen de kans om Joe, Nick en Kevin te interviewen. In Disney Channel Exclusive: Jonas Brothers zie je het verslag dat Kirsten en Manon maakte en zie je hoe Sita winnares Kirsten overvalt met deze waanzinnige prijs.

Disney Channel zendt iedere zaterdag om 19.25 uur nieuwe afleveringen uit van de serie JONAS. In deze serie worden de supersterren Kevin, Joe en Nick Jonas gevolgd. Alle aspecten rond het leven van deze rocksterren komt aan bod; grappige ontmoetingen, concerttours, hordes schreeuwende fans, gave kleding, prille liefdes en natuurlijk de avonturen die de jongens beleven in een poging om toch een zo normaal mogelijk leven te blijven leiden. Bovendien zijn er in deze serie exclusieve Jonas Brothers songs te horen, die speciaal voor JONAS werden ontwikkeld.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 167 landen en in 32 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films.