Politie Gelderland-Zuid

Over balustrade geslagen

Nijmegen, 21-11-2009 o In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee mannen, na een korte achtervolging, aangehouden op verdenking van mishandeling.

Portiers van een café vertelden dat een man geslagen was en daardoor over de balustrade op twee andere bezoekers viel. Het slachtoffer viel zon 2,5 meter naar beneden. De vermoedelijke daders liepen weg, maar werden door een getuige aangewezen. Agenten zetten zowel te voet als op de mountainbike de achtervolging in. Enkele straten verder werd het tweetal aangehouden op verdenking van mishandeling. De mannen, een 20-jarige inwoner van Beuningen en een 22-jarige Arnhemmer, werden naar het politiebureau gebracht.

Ondertussen werd een ambulance geregeld voor de slachtoffers. De man die geslagen was en over de balustrade viel, had last van zijn enkel en nek. Hij, een 26-jarige Nijmegenaar, ging naar het Radboudziekenhuis voor behandeling. Van hem wordt nog een aangifte opgenomen.

De andere gewonden waren een 24-jarige vrouw uit Lent en een 31-jarige Nijmegenaar. Zij raakten gewond doordat de jongeman op hen viel. Zij werden ook door ambulancemedewerkers onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht.

De verdachten zitten nog vast voor verhoor. De politie doet nader onderzoek naar de mishandeling en zal slachtoffers en getuigen nog horen over de toedracht.

(11)

Laatst gewijzigd 21-11-2009 12:04 | © Regio Gelderland-Zuid |