Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 21-11-2009

Drie arrestaties tijdens rustige horecadienst

TILBURG: De agenten belast met het horecatoezicht in het
uitgaanscentrum van Tilburg hebben vannacht tijdens een rustige dienst slechts drie aanhoudingen verricht. Een 22-jarige Tilburger werd na zijn aanhouding in verband met een mishandeling in het kader van "Weekendje weg" in verzekering gesteld.

Een 16-jarige Tilburger werd rond middernacht aangehouden op het Willemsplein. De knul rookte een joint en had geen legitimatiebewijs bij zich. Voor dat laatste werd hij aangehouden.

Een 22-jarige Tilburger is rond 03.30 uur op het Piusplein
gearresteerd. De verdachte zou in een café tijdens een ruzie een 18-jarige man uit Udenhout mishandeld hebben. Het slachtoffer kreeg een vuistslag tegen het hoofd. Hij vermoedde dat hij met een
boksbeugel geslagen was. De 22-jarige Tilburger werd op aanwijzing van getuigen aangehouden. Op de stoel waar hij gezeten had werd een boksbeugel aangetroffen. De Tilburger ontkent echter dat deze van hem is. Verder had hij in zijn linkerjaszak een mes. De jongeman is in verzekering gesteld.

Een 35-jarige Oisterwijker werd omstreeks 04.00 uur op de Heuvel aangehouden nadat hij een agent beledigd had.

Politie vindt revolver en stroomstootwapen

TILBURG: De politie heeft vrijdagmiddag een 32-jarige Tilburger aangehouden voor vuurwapenbezit.

De arrestatie volgde na een zoeking bij het bedrijfs- en woonadres van de 32-jarigeTilburger op eren bedrijventerrein in Tilburg West. De politie was namelijk getipt dat er op het terrein vuurwapens lagen. Achter in een loods werd een tas met een revolver met munitie
aangetroffen. In de camper lag een stroomstootwapen. De 32-jarige Tilburger krijgt een proces-verbaal ingevolge de Wet Wapens en Munitie.

Goirlenaar betrapt op rijden onder invloed

GOIRLE: De politie heeft vannacht omstreeks 01.50 uur op de
Nieuwkerksedijk een 52-jarige man uit Goirle betrapt op het rijden onder invloed. De automobilist blies 595 ugl en moest vanwege dit hoge percentage zijn rijbewijs inleveren. De controle vond plaats omdat de Goirlenaar betrokken was bij een aanrijding.

Een 48-jarige vrouw uit Goirle reed met haar bestelauto over de Nieuwkerkseijk en wilde links af de oprit van een woning inrijden en zette het knipperlicht naar links. Een 52-jarige man uit Goirle reed met zijn auto in dezelfde richting. Op het moment dat de vrouw met haar auto de oprit opreed werd zij door de man ingehaald waardoor een aanrijding ontstond.

Politie helpt verwarde bejaarde vrouw

TILBURG: De politie heeft vanmorgen na een melding omstreeks 06.40 uur bij het Wilhelminapark, nabij de apotheek, een wat verwarde
95-jarige vrouw aangetroffen.

De bejaarde vrouw liep een dunne pyjama met een rollator. Haar haren waren in de war. Ze voelde ook erg koud aan. Ze werd door de agenten in de bus geplaatst. De dienders hebben haar naam kunnen noteren en via de politiemeldkamer haar verblijfsadres achterhaald. Daar werd ze afgezet en opgevangen door enkele verzorgenden.

Arrestatie na uitgeven vals bankbiljet

TILBURG: Een 41-jarige Tilburgse werd vrijdagmiddag aangehouden bij een tankstation aan de Brucknerlaan nadat ze daar getracht had met een valse bankbiljet van 100 euro te betalen. De vervalsing kwam aan het licht toen de medewerker van de tankshop het biljet door de scan haalde. De vrouw had nog twee valse bankbiljetten van 100 euro bij zich. Ze had de biljetten naar eigen zeggen gekregen van een man die haar na een internet advertentie haar laptop gekocht had. Ze had nadat de koper vertrokken was wel argwaan gekregen. Ze had de biljetten daarom nog bij een bank laten controleren, daar werd echter verteld dat ze echt waren. De politie onderzoekt haar verklaring, de biljetten zijn voor onderzoek in beslag genomen.


Laatst gewijzigd 21-11-2009 12:00 | © Regio Midden en West Brabant |