Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


1 november 2009
Gebundelde vrouwelijke knowhow in Rotterdam
Jaarlijkse Women on the Web Workshops in Grafisch Lyceum

Rotterdam ­ De grootste vrouwelijke internetgebruikersgroep van Nederland, Women on the Web-NL, biedt haar deelnemers jaarlijks een groot scala aan workshops op het gebied van internet en nieuwe media. Dit keer staan onder andere internettoepassingen als AJAX, Excel, Joomla!, SketchUP, Ruby on Rails, maar ook zoekmachinoptimalisatie en video-editing op het programma.

Evelien Fick, voorzitter Women on the Web: "Op zaterdag 21 november verwachten we meer dan 120 vrouwen in het Grafisch Lyceum Rotterdam voor onze jaarlijkse workshopdag. Women on the Web-NL is de grootste vrouwelijke internetgebruikersgroep van Nederland. Dagelijks ontmoeten zo'n 4000 ondernemende vrouwen elkaar via laagdrempelige e-maillijsten rondom diverse onderwerpen. Er worden vragen gesteld, adviezen gegeven en discussies gevoerd. Op een snelle en efficiënte manier delen vrouwen er hun kennis en interesse in 'toetsenbordgevoelige' onderwerpen zoals computers, webdesign, multimedia, maar ook bijvoorbeeld tekstschrijven en het ondernemerschap komen aan bod. Kortom, of je nu een enthousiaste amateur, een startende websitebouwer of een ervaren ondernemer bent, Women on the Web biedt voor elk wat wils. Ruim 600 vrouwen zijn betalend lid van de vereniging".

Hoewel leden voorrang hebben bij de inschrijving, staat de workshopdag open voor alle vrouwen. Er zijn workshops voor beginners en gevorderden, zonder uitzondering van kwalitatief hoog niveau. Dankzij de inzet van vrijwilligers heeft de vereniging de tarieven ook dit jaar weer laag weten te houden Belangstellenden kunnen uitgebreide informatie vinden en zich aanmelden op www.womenontheweb.nl/woww2009

"Deel je kennis, vergroot je netwerk! Dat is Women on the Web".


---

Noot voor de redactie (