Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SPECTACULAIRE HOT RODS TE ZIEN OP OLDTIMERBEURS IN AUTOTRON ROSMALEN

Omgebouwde klassiekers stelen de show op 21 en 22 november

Rosmalen, donderdag 5 november 2009 - In het weekend van zzaterdag 21 en zondag 22 november zijn oldtimers en klassieke auto's weer terug op Autotron Rosmalen. Ook zal er op de Internationale Oldtimerbeurs een restauratieplein worden ingericht en zijn er volop onderdelen, gereedschappen en naslagwerken te vinden. Nieuw tijdens deze editie zijn de Hot Rods. Dit zijn omgebouwde klassiekers met een zeer snel acceleratievermogen, waarvan er tientallen te zien zullen zijn. Hiermee is een bezoek aan deze veelzijdige beurs niet alleen geschikt voor liefhebbers, maar ook een ideaal gezinsuitje waar voor zowel vader als zoon genoeg te zien is.

Voor veel mensen zal deze oldtimerbeurs dé gelegenheid zijn om eens kennis te maken met de opvallende nieuwkomers op de beurs: de Hot Rods. Deze omgebouwde (klassieke) auto's zijn ervoor gemaakt om extreem snel te kunnen accelereren. Samen met hun vaak felgekleurde uiterlijk zijn ze het bekijken meer dan waard. Naast de tentoonstelling van vele klassiekers en oldtimers zijn er ook stands aanwezig met onderdelen, accessoires en miniaturen. Op het restauratieplein zijn vakmensen te vinden die bezoekers kunnen informeren over alles wat komt kijken bij het restaureren van een oldtimer. Uiteraard is er ook live-muziek en wordt er een galerie ingericht met werk van 'lowbrow-kunstenaar' Ger Peters. Dit alles maakt de beurs erg interessant voor liefhebbers van auto's en oldtimers. Maar, door de tentoongestelde Hot Rods en andere oldtimers is de beurs ook een plek waar kids zich volop kunnen vergapen aan het grote aanbod historische vierwielers.

Kinderen gratis
Op zaterdag en zondag is de Internationale Oldtimerbeurs op Autotron Rosmalen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt ¤ 10. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Meer info: www.oldtimerbeurs.net.