Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome Boeing 747 te koop bij Aviodrome...
...met 1001 andere luchtvaartartikelen

Lelystad, 12 november 2009 - Bij het Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome in Lelystad wordt in het weekend van 21 en 22 november een grote Luchtvaartbeurs georganiseeerd. Verdeeld over meer dan vijftig stands zullen vele standhouders en verzamelaars alles wat ook maar enigszins met de luchtvaart te maken heeft te koop aanbieden, zo ook modellen van de Boeing 747 Jumbojet.

Luchtvaartmarkt
Boeken en tijdschriften, schaalmodellen, onderdelen, airline-souvenirs, foto's, luchtvaartspellen en dvd's: je kan het zo gek niet bedenken of het is aanwezig op de Luchtvaartbeurs. Menig luchtvaartfan kan hier zijn hart ophalen en net die laatste toevoeging voor een persoonlijke collectie vinden. Ook voor kinderen is er genoeg te zien en te koop, zoals accessoires als pilotenriemen. Daarnaast kunnen zij zich in de Boeing 747 Jumbojet verkleden als piloot of stewardess.

Uitgebreid aanbod
Alle beschikbare stands zijn verhuurd, wat garant staat voor een volle dag struinen tussen luchtvaartartikelen en de echte vliegtuigen. De beurs is op beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Volwassenen kunnen voor slechts ¤5,- de Luchtvaartbeurs bezoeken, kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen ¤2,50. Indien je zowel het luchtvaartpark en -museum als de beurs wilt bezoeken betalen volwassenen ¤15,75 en kinderen van 4 t/m 11 jaar ¤13,25. De beurs wordt binnen in de Aviodrome gehouden; het herfstweer zal een leuk dagje uit dan ook niet in de weg zitten. Kijk voor meer informatie op www.aviodrome.nl of bel met 0900 - AVIODROME (0900 - 284 63 76).

De Aviodrome, met een zeer grote collectie historische vliegtuigen, is het nationaal luchtvaart-themapark van Nederland en is het gehele jaar geopend. Het luchtvaart-themapark Aviodrome, sinds 2003 gevestigd op Lelystad Airport, heeft naast een binnenexpositie van zo'n 6000 m' en een grootbeeld-filmtheater ook een groot buitenterrein met diverse historische luchtvaartgebouwen en vliegtuigen. Voor jong en oud is de Aviodrome zowel leuk als leerzaam.

Klik voor meer informatie op:

* Persfoto's: www.aviodrome.nl/persfoto

* Overige persberichten: www.aviodrome.nl/nieuws/persberichten
* Perscontacten: p.vdnoort@aviodrome.nl

* Website: www.aviodrome.nl




Ingezonden persbericht