Socialistische Partij

Zaterdag 21 November: Vakbondsmanifestatie 65 blijft 65

12-11-2009 * Tijdens het AOW-debat vandaag in de Tweede Kamer is weer gebleken dat de regeringspartijen CDA, PvdA en CU absoluut niet van plan zijn om af te wijken van het voornemen om de AOW-leeftijd naar 67 jaar te verhogen. Met een hoge mate van arrogantie meldde Balkenende dat het draagvlak onder de bevolking voor deze plannen zeer groot is. Hij zit er naast, dat weet iedereen. Nederland wil de AOW-verhoging niet. Tijd om dat duidelijk te maken. Kom ook naar de manifestatie op zaterdag 21 november.

Nu is de tijd om te laten zien dat heel veel mensen juist willen dat de AOW-leeftijd op 65 blijft. Nu is de tijd om te laten zien dat we het niet pikken dat er in de verkiezingsprogramma's van de drie regeringspartijen stond dat ze van de AOW-leeftijd zouden afblijven, terwijl ze nu het tegenovergestelde doen. Dit is je reinste kiezersbedrog! Nu is de tijd om samen met de vakbond de strijd aan te gaan tegen deze uitholling van de verzorgingsstaat!

Op verschillende plaatsen in Nederland zullen er manifestaties gehouden worden. De SP afdeling Groningen gaat op zaterdag 21 November met de FNV naar de manifestatie in Assen. Ga ook mee demonstreren en neem je buren, vrienden, familie en collega's mee!

Voor gratis busvervoer kun je je aanmelden op www.fnv.nl of door contact op te nemen met Jimmy Dijk (06-1393 5222). Doe dit uiterlijk op maandag 16 November. Met eigen vervoer komen, kan natuurlijk ook!

Wanneer: Zaterdag 21 November
Tijd: 11.00-13.00 uur
Plaats: TT-hal, de Haar 11 Assen