Stadsdeel Amsterdam Zuidoost



---

Start heraanplant bomen Bijlmerpark

17 november 2009

Het nieuwe Bijlmerpark begint zichtbaar te worden. Na een periode van hard werken ligt de basis voor het natuurpark, de wandelpaden en de sport- en spelvoorzieningen in het park. Nu kan het groen weer terugkomen! Op zaterdag 21 november start de aanplant van nieuwe bomen in het Bijlmerpark. Stadskroniekschrijver Frenk der Nederlanden plant samen met portefeuillehouders Els Verdonk en Emile Jaensch een grote Libanon ceder. Daarna plant een groep kinderen nog eens ruim 24 magnolia's. U bent van harte uitgenodigd om bij de bomenplant aanwezig te zijn.

Portefeuillehouder Els Verdonk: "Samen met de bomen die we konden handhaven, zorgt de aanplant van deze nieuwe bomen straks voor een afwisselend park. Het Bijlmerpark opent in de loop van 2010 weer haar poorten voor het publiek."
Portefeuillehouder Emile Jaensch kijkt daar naar uit: Binnenkort is het Bijlmerpark een aantrekkelijke plek waar mensen graag naar toe gaan om te ontspannen, te sporten en/of activiteiten te bezoeken. Of om te verpozen in het groen."

Programma

* 15.30 Ontvangst in het Bijlmer Parktheater
* 15.45 Welkomstwoord

* 15.50 Sfeerreportage vernieuwing Bijlmerpark, toegelicht door de portefeuillehouders

* 16.00 Speech Frenk der Nederlanden

* 16.15 Feestelijke wandeling naar locatie aanplant
* 16.30 Aanplant bomen

* 17.00 Borrel in Bijlmer Parktheater

Het Bijlmer Parktheater vindt u aan het Anton de Komplein 240 in Amsterdam Zuidoost.

Wilt u laten weten of u aanwezig bent? Vergeet uw laarzen niet!
---