TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 19-11-2009

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 21 november
Radio 2 - 16.00 uur

WITHIN TEMPTATION BIJ TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 21 november ontvangt Daniël Dekker in het TROS MUZIEKCAFÉ: Within Temptation staat bekend om het grote gebaar en de symfonische rockband schuwt het bombast dan ook niet. Verrassend genoeg komen zangeres Sharon den Adel en consorten juist nu met het album 'An Acoustic Night At The Theatre'. Dit is een opname van een van de concerten die deel uitmaakte van de akoestische tour in november 2008. Hun tweede theatertour begin op 3 april 2010. Zaterdag zijn ze bij TROS MUZIEKCAFÉ.

Op vrijdag 20 november verschijnt 'Hard en Hoofd', het tweede album van Beatrice van der Poel. Het is een album met veertien Nederlandstalige liedjes over keuzes maken, schipperen tussen gevoel en verstand, de liefde en alles wat daar bij komt kijken. Vanaf februari 2010 gaat Beatrice met 'Hard en Hoofd' de theaters in.

Luckyfella is het alter ego van Marcel Kapteijn die iedereen kent als leadzanger van de groep Ten Sharp die met hun hit 'You' de wereld veroverde. Zijn nieuwe, vierde album 'Mojo' bevat mooie popliedjes met invloeden uit het zuiden van de Verenigde Staten. Een knipoog naar de roots van popmuziek via soul, blues, r&b en zelfs naar de warme stranden van Miami.

De inmiddels zeventienjarige Jasper Erkens eindigde, op zijn vijftiende, als tweede in de finale van Humo's Rock Rally 2008. De Vlaamse singer-songwriter speelde onder meer in het voorprogramma van Adele en Colbie Caillat. Op 11 oktober speelde hij bij de TMF Awards in Antwerpen en slaagde hij erin 'best male artist nationaal' in de wacht te slepen. Begin van het jaar kwam zijn debuutalbum 'The Brightest Story' uit. Tijd voor een bezoek aan TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl