ABVAKABO FNV

Women Only: kom naar de `Meet and Greet' of `Meet and Eat'!

Women Only, het jonge vrouwen netwerk van de FNV Vrouwenbond, presenteert in november en december twee interessante netwerkbijeenkomsten: zondag 22 november 2009 een Meet and Great en woensdag 2 december een Meet and Eat.

Meet and Greet
De Meet and Greet op 22 november is netwerkbijeenkomst voor (jonge) vrouwen die ook graag financieel in balans willen zijn. Meld je aan en neem je vriendin mee! De Meet and Greet vindt plaats in Café/Restaurant Schlemmer in Den Haag van 12.30 - 17.30 uur en kost EUR 10,-.

Kijk hier voor meer informatie over de Meet and Greet

Meet and Eat
Altijd al eens persoonlijk willen praten met Farah Karimi, directeur van Oxfam Novib en voormalig Tweede Kamerlid voor GroenLinks? Grijp nu je kans en doe mee aan deze Meet and Eat van de FNV Vrouwenbond. Dit informele etentje is exclusief voor vrouwelijke FNV-leden. Tijdens het eten kun je haar vragen stellen over haar werk, haar aanpak en tips om meer te bereiken in je werk en leven. Kortom, alles wat je wilt weten over hoe het is om als vrouw een toppositie te bekleden!

De Meat and Eat vindt plaats woensdag 2 december, Prinsegracht 40 in Den Haag, van 18.30 tot 22.00 uur. Er kunnen maximaal 25 vrouwen deelnemen, dus meld je snel aan want vol is echt vol! Kosten: EUR 25,-

Aanmelden?
Aanmelden is verplicht en kan door een e-mail te sturen naar met als onderwerp `Meet and Eat'. Ook willen we dan graag weten of je wellicht vegetarisch bent of andere dieetwensen hebt. Wanneer er nog plaats is, krijg je een bevestiging van ons met het verzoek om zo spoedig mogelijk EUR 25,- over te maken op ons rekeningnummer 406915, o.v.v. `Meet and Eat' zodat jouw aanmelding definitief is.

Nog geen lid?
Maar wil je er toch graag bij zijn? Maak dan gebruik van het kennismakingaanbod om lid te worden van de FNV Vrouwenbond (6 maanden voor EUR 25,-) en meld je daarna aan voor de Meet and Eat. Wil je meer weten over de activiteiten van de FNV Vrouwenbond? kijk dan op www.fnvvrouwenbond.nl

Kijk hier voor meer informatie over de Meet and Eat 21-10-2009, Algemeen | Meer over: FNV Vrouwenbond