IVN Nederland


IVN Eemland en het boerenbedrijf

Eén van de doelstellingen van de wandelwerkgroep van IVN Eemland is het versterken van het contact tussen de boer en de burger. IVN Eemland zoekt daarom de agrarische bedrijven in de omgeving op en organiseert in samenwerking met deze bedrijven, publiekswandelingen op het erf, in de stal en op het land.

Op zondag 22 november a.s. om 14.00uur start een rondleiding op het bedrijf van Kees van Valkengoed aan deLodijk 10. Kees van Valkengoed heeft daar een veeteeltbedrijf met zon60 melkkoeien. Hij zal ons veel vertellen over zijn boerenbedrijf, hetagrarisch natuurbeheer en het land waar zijn bedrijf gelegen is. Metdit kijkje in zijn keuken biedt hij ons een unieke ervaring.

U bent van harte uitgenodigd om aan de publiekswandeling deel tenemen. Aan de deelname zijn kosten verbonden: EUR 3,00 per persoon. Dewandeling zal ongeveer 1.5 uur duren. Wij lopen door grasland dus radenwij u aan om goed schoeisel (zoals kaplaarzen) aan te trekken. Naafloop kunt u een kopje koffie nuttigen.

U wordt verzocht u aan te melden per e-mail: m.breukelaar@planet.nlof telefonisch: (035) 541 26 43 (inspreken op het antwoordapparaat ismogelijk).

Let op: De Lodijk is officieel gelegen in Bunschoten, maar ligtdichter bij Baarn: vanuit Baarn bij Eembrugge de Eem over, naar rechtshet Zuidereind op en dan de eerste weg naar links: Lodijk.

22 november 2009 14:00 uur
Georganiseerd door: IVN Eemland
http://www.ivn-eemland.nl/