Ingezonden persbericht


Camping Cheque organiseert jaarlijks congres bij Club Med

Parijs (Frankrijk), 25 augustus 2009 - Camping Cheque, de succesvolle Europese formule voor kamperen in het laagseizoen, heeft Club Med Opio in de Provence in Frankrijk gereserveerd voor zijn jaarlijkse congres van 22 tot 26 november 2009.

Met meer dan vijfhonderd deelnemers afkomstig uit heel Europa zal het evenement een samenkomst zijn van alle belangrijke spelers op het gebied van openluchttoerisme.

Gedurende vier dagen zullen campingeigenaren, journalisten, exposanten, commerciële partners (PASAR, ANWB, Touring Club Suisse...) en gebruikers van Camping Cheque samen ervaringen kunnen uitwisselen en discussiëren in een sfeervolle omgeving.

Vernieuwde formule Congres
Tijdens de traditionele algemene vergadering van Camping Cheque kunnen de deelnemers:
- 'nationale vergaderingen' bijwonen (tijdens deze vergaderingen worden de trends per land gepresenteerd),
- deelnemen aan conferenties over uiteenlopende onderwerpen zoals de ontwikkelingen op de markt van openluchttoerisme, de middelen om zoekmachine optimalisatie te vergroten, de verschillende verzekeringen in deze sector...,
- de verkiezing van 'TOP CAMPING' bijwonen (campings verkozen op basis van opmerkingen van de klanten van Camping Cheque),
- deelnemen aan de algemene vergadering van de keten Kawan Villages (de eerste campingketen van Europese dimensie).

Op verzoek van de pers kan een rondetafelgesprek georganiseerd worden over op voorhand bepaalde onderwerpen (deze dienen ingediend te worden voor 15 september 2009).

Noviteiten van Camping Cheque
Tijdens dit congres zal Camping Cheque zijn nieuwe Europese Gids 2009/2010, de invoering van de Silver Card en de vernieuwde website campingcheque.com presenteren.

Perscontact
Mocht u deel wensen te nemen aan het congres of aanvullende informatie ontvangen, gelieve contact op te nemen met onderstaand perscontact.

Over Camping Cheque:

Dankzij deze formule, gecreëerd in 1997, is het mogelijk om in het laagseizoen te kamperen voor slechts ¤14 per nacht voor 2 personen op 558 campings in 24 Europese landen. Met deze formule kan tot wel 60% op de verblijfskosten bespaard worden. De cheque is goed voor een standplaats met een camper, caravan, tent of vouwwagen inclusief een auto, elektriciteit en warme douches.

In 2008 hebben meer dan 150.000 Europese vakantiegangers geprofiteerd van de laagseizoenformules van Camping Cheque, wat neerkomt op bijna 3 miljoen overnachtingen.

Over Kawan Group:

Kawan Group, Europese leider op het gebied van openluchttoerisme, gespecialiseerd in vakanties buiten het seizoen (laag- en middenseizoen), is vandaag één van de belangrijkste spelers op de vakantiemarkt.

Het aanbod bestaat uit drie producten:

Camping Chèque

Holiday Chèque, afgeleid van de Camping Cheque
formule, garandeert hoge kortingen op de verhuur van comfortabele chalets en mobilhomes (een selectie uit de beste campings) op 139 kwaliteitscampings in 12 Europese landen.

De keten Kawan Villages
Kawan Villages is ontstaan uit het streven van onafhankelijke campingeigenaren die een pan-Europees aanbod van hoge kwaliteit wilden aanbieden. Met 79 campings in heel Europa is Kawan Villages de eerste keten van Europese dimensie met het eerste kampeeraanbod van hoge kwaliteit in Europa.