Gemeente Wervershoof


Intocht Sint Nicolaas op 22 November

11-11-2009 21:35
Spannende tijden weer. Sint Nicolaas doet Wervershoof aan op zondag 22 November. Hij komt met de boot aan op Het Eiland. En dat is nog maar het begin !
Bij de aankomst die we om 12.00 uur precies verwachten, wordt de Goedheiligman verwelkomd door burgemeester Vletter en ingehaald door Meneer Bart en Juf Ilse, net als vorig jaar. Bij de aanlegsteiger speelt Sinterklaaskapel De Blaaskaken alvast de eerste liedjes die de kinderen kunnen meezingen. Het paard en de vele Pieten staat dan al te trappelen van ongeduld.

De intocht heeft een iets andere route gekregen. Die gaat nu vanaf Het Eiland, een stukje Europasingel, rechtsaf de Raiffeisenlaan op en dan links de Koggestraat in. Daarna gaat de stoet met Sinterklaas, zijn trouwe viervoeter Amigo en de Pieten via de Olympiaweg en het Kerkelaantje rap naar cafe restaurant ' t Fortuin, waar dit jaar voor het eerst het Sinterklaasfeest wordt gehouden van 13.00 tot 15.00 uur.

Let op: vergeet niet de Sinterklaastekening in te kleuren. Niet gekregen? Haal hem dan snel hier van de website!!

Het thema van het Sinterklaasfeest is dit jaar Sinterklaas goes disco ! met optredens van dans- en turnpieten en make-up Pieten die de bezoekertjes mooi maken. Als het heeeeeel erg slecht weer is, komt de Sint aan in het Fortuin. Maar dat hoor je vanzelf.

Veel plezier op zondag 22 november !!

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 EA en Postbus 41, 1693 ZG Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171