Politie Gelderland-Zuid


Autos bekrast na geluidsoverlast

Meteren, 22-11-2009 o De ergernis over het geluid van een feest liep bij een vrouw zo hoog op dat zij zaterdagavond verschillende autos die aan de Achtersteweg stonden geparkeerd, bekraste.

De politie werd gebeld dat een vrouw geslagen was omdat zij iets van de geluidsoverlast van een feest aan de Achtersteweg in Meteren had gezegd. Agenten spraken ter plaatse met de melder en de vrouw, een 64-jarige inwoonster van Meteren. Vervolgens werden ze aangesproken door een man die vertelde dat de vrouw autos bekrast had. Agenten liepen met de man mee en zagen vier autos met verse krassen. Volgens de man had een van de eigenaren de vrouw betrapt en haar vastgepakt. Daarop kwam zij ten val.

Agenten gingen terug naar de vrouw en hielden haar aan voor vernieling. Ze werd ingesloten op het politiebureau in Tiel. Daar heeft de vrouw de vernielingen bekend en verklaarde ze zich bereid de schade te vergoeden. Zij vertelt echter dat zij geduwd is en niet per ongeluk ten val is gebracht. Na verhoor is zij zondagochtend heengezonden.

(11)