Ingezonden persbericht


Agora, zondag 22 november om 14.00 uur

De Band Krijgt Kinderen op zoek naar de Sint

De Band Krijgt Kinderen heeft een nieuwe voorstelling: 'Buenos Dias'. Een popconcert geheel in het teken van Sinterklaas voor iedereen van 4 jaar en ouder. Vrolijke muziek met op de achtergrond een spannend decor.

De Band Krijgt Kinderen speelt al acht jaar muziek voor kinderen en volwassenen. De band bestaat uit vijf enthousiaste muzikanten die bijzondere muziek maken. Ze brengen drie generaties muziekliefhebbers bij elkaar. En denk maar niet dat je op je stoel kunt blijven zitten!

In hun nieuwste voorstelling brengt De Band Krijgt Kinderen een bezoek aan het pleintje waar de Sint iedere dag komt. Daar spelen ze hun liedjes, van overbekende meezingers tot eigen liedjes. Over wat je in je schoen gaat vragen. Over Zwarte Piet voor de gek houden. En over andere koek dan peperkoek. Natuurlijk hoopt de band Sinterklaas nog te ontmoeten, je weet immers maar nooit.

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl, of bij de theaterkassa aan de Agorabaan 12 op maandag t/m zaterdag van 14.00 - 17.00 uur. Op voorstellingsavonden van 14.00 uur tot 20.30 uur. Reserveren maximaal een week van tevoren telefonisch op 0320 - 239239.