Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


Agenda
23-11-2009 - 25-11-2009
Spreekdagen China, Japan, Zuid-Korea en Taiwan

Van 23 tot en met 25 november 2009 zijn de volgende agrarische vertegenwoordigers van LNV in Nederland: De heer Ir. H.J.W. van Duijn LNV-Raad en dhr. E.A.A.C. Gemmeke, Raad Veterinaire en Fytosanitaire zaken, te Peking; mevr. Drs. K. Boonstra, LNV...

De spreekdagen vinden plaats op de volgende data en op de volgende locaties:
maandag 23 november KvK Rotterdam
dinsdag 24 november KvK Rotterdam
woensdag 25 november KvK Almere

De spreekdagen van dhr. van Duijn worden alleen gehouden op 23 en 24 november, de heer Gemmeke houdt zijn spreekdag alleen op 25 november, mevr. Boonstra en dhrn. Stiekema en Kang hebben spreekdagen op 23, 24 en 25 november.

Aanmelden
Indien u een gesprek met een van deze LNV-Raden wenst, kunt u zich uitsluitend aanmelden via de daartoe geëigende websites van de EVD: Bent u benieuwd naar de kansen voor uw bedrijf? Meld u vandaag nog aan via www.internationaalondernemen.nl/agenda of www.evd.nl/agenda . Wilt u het onderwerp voor het gesprek zo gedetailleerd mogelijk omschrijven, zodat voor een goede voorbereiding kan worden zorggedragen?

De afspraak wordt gemaakt op volgorde van binnenkomst van de aanmeldingen. Over het definitieve tijdstip zult u ca. een week vóór aanvang een bevestiging ontvangen.

Meer informatie: Menno Ouwerkerk, Ouwerkerk@evd.nl of 070-7788137.

Seminar Groene technologie
Donderdag 26 november organiseert de EVD het seminar Groene technologie in Oost-Azië bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. De focuslanden voor dit seminar zijn: China, Japan, Taiwan en Zuid-Korea. Tijdens parallelsessies wordt dieper ingegaan op thema's als: duurzame tuinbouw/duurzame voedselproductie, duurzaam bouwen/duurzame architectuur, Groene Energie/groene grondstoffen.

Meer informatie over dit seminar en aanmelding is te vinden op: www.evd.nl/seminars/oost-azie of bij: EVD, afdeling evenementen, tel.070-778 8399, e-mail:evenementen@info.evd.nl