Gemeente Urk

Vaccinatiecampagne gemeente Urk

Minister Klink van Volksgezondheid heeft bepaald dat alle kinderen van zes maanden tot en met vier jaar een vaccinatie krijgen tegen de Nieuwe Influenza A, beter bekend als Mexicaanse griep. Ook huisgenoten van baby's jonger dan zes maanden komen in aanmerking voor een prik.

De eerste vaccinatieronde vindt plaats van 23 tot en met 28 november. In de gemeente Urk gebeurt dit op 28 november 2009. In totaal zijn er twee vaccinatierondes, met een tussenpose van drie weken.

In de week van 16 november ontvangt iedereen die voor deze vaccinatiecampagne in aanmerking komt een uitnodiging van de minister. In die uitnodiging staat waar en wanneer u verwacht wordt. Het is belangrijk dat u deze datum en dit tijdstip aanhoudt. Dit om lange wachttijden te voorkomen.

De priklocatie voor deze vaccinatiecampagne is het Berechja College, Waaiershoek 46te Urk. Om de doorstroming op deze locatie zo snel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u om buggyâs en kinderwagens zoveel mogelijk thuis te laten.

De tweede prikronde vindt plaats op 18 december 2009. De priklocatie blijft het Berechja College aan de Waaiershoek 46 te Urk.

Publieksvragen
Heeft u algemene vragen over de vaccinatiecampagne, dan kunt u terecht op www.grieppandemie.nl of via het postbus 51-nummer 0800 â 1100. Voor regiospecifieke vragen over de vaccinatiecampagne kunt u terecht bij GGD Flevoland, via www.ggdflevoland.nl of via 0320 - 276 250.