Gemeente Loenen aan de Vecht


Vaccinaties in Maarssenbroek - Bisonspoor/Bisonsport

Maandag 23 november vindt in Maarssen in sporthal Bisonsport de eerste vaccinatieronde plaats voor kinderen van 6 maanden tot en met 4 jaar, en huisgenoten van baby's tot 6 maanden.

De tweede vaccinatieronde (elk kind krijgt twee prikken) is op 14 december op dezelfde locatie. Deze sporthal is de priklocatie voor alle personen uit de genoemde categorieën uit De Ronde Venen, Abcoude, Loenen, Breukelen en Maarssen. In totaal zal de hele operatie duren van 8.00 - 18.30 uur. Er wordt veel verkeer verwacht rond Bisonspoor en daarom heeft de gemeente Maarssen extra verkeersmaatregelen genomen.

Autoverkeer van buiten Maarssen

Komt u met de auto van buiten Maarssen? Let u dan goed op de gele borden die zowel langs de A2 als langs de Straatweg staan. Zij wijzen u de snelste weg naar sporthal Bisonsport. Om de doorstroming van het verkeer zo vlot mogelijk te laten verlopen, worden verkeersregelaars ingezet. Op belangrijke voetgangersoversteekplaatsen worden klaar-overs ingezet, die de ouders/verzorgers en de kinderen helpen met oversteken. Houd rekening met enig oponthoud.

Parkeren bij Bisonsport

De bovenste dekken van de parkeerplaatsen P1 en P2 van winkelcentrum Bisonspoor zijn gereserveerd voor autoverkeer dat vanwege de vaccinatie naar Bisonsport komt. U wordt hier met behulp van de gele borden naar toe geleid. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk automobilisten hun auto daar kwijt kunnen, mag u op de bovenste dekken maximaal één uur parkeren. De parkeerplaats direct voor Bisonsport is alleen toegankelijk voor gehandicapten en personeel van de GGD.

De wandelroute vanaf de parkeerplaats naar Bisonsport is ook aangegeven. Bij lastige oversteekpunten staan klaar-overs om u en uw kinderen te helpen met oversteken.

Met de trein

Komt u met de trein naar Bisonsport? De wandelroute naar de sporthal is aangegeven met gele borden. Klaar-overs helpen u met oversteken bij drukke wegen.