Gemeente Spijkenisse


Openbare activiteiten van het college van B&W van 23 tot en met 29 november 2009

20 november 2009

College 2007

23-11: Wethouder Lewis ontvangt testament Stichting Jan de Baan 27-11: Wethouder 't Hart reikt prijzen sportverkiezingen uit 28-11: Wethouder Mourik opent Baljuwlaan

Wethouder Lewis ontvangt testament Stichting Jan de Baan Wethouder Marjolijne Lewis ontvangt maandag 23 november om 19.30 uur het testament van stichting Jan de Baan in de bibliotheek aan de Breeweg 2. Het testament wordt gepresenteerd in de vorm van het boek `Alles heeft zijn tijd' over de resultaten van de stichting. Marjolijne Lewis zal namens de gemeente aangeven wat met de erfenis en het testament van de stichting gaat gebeuren.

Wethouder 't Hart reikt prijzen sportverkiezingen uit Wethouder Gert-Jan 't Hart reikt vrijdag 27 november de prijzen voor de sportman, sportvrouw, sportteam, sporttalent, aangepaste sporter en lid van verdienste van het jaar uit. De feestelijke bijeenkomst begint om 20.00 uur in de Ballroomzaal van het Carlton-Oasis hotel aan de Curieweg 1.

Wethouder Mourik opent Baljuwlaan
Wethouder Christel Mourik opent zaterdag 28 november om 11.00 uur de Baljuwlaan, de nieuwe brug over de Vierambachtenboezem en de rotonde bij de Hoeklaan voor het verkeer. De opening vindt plaats naast de rotonde, bij de Breekade. Automobielfabrikant Donkervoort luistert de opening op met een aantal sportwagens. Namens de gemeente zijn er specialisten om vragen over de realisering van de weg, brug en rotonde te beantwoorden.