Tango opent tankstation in Elst

20/11/2009 14:13

Tango

Tango trots op haar 118e tankstation

Rotterdam, 20 november 2009 - Tango, oprichter van het marktsegment onbemand tanken, opent maandag 23 november een nieuw tankstation in Elst.

Met de opening van het tankstation aan de Rijksweg Zuid 52b, komt de teller op een totaal van 118 Tango tankstations in Nederland.

Martijn Beekhuizen, Algemeen Directeur, over het nieuwe tankstation: "Na de succesvolle opening van het eerste tankstation in 2000, zijn wij erg enthousiast over de opening van het Tango tankstation in Elst. De afgelopen jaren hebben wij met succes een nieuwe formule van onbemande tankstations in ons land geĂŻntroduceerd. De opening van ons 118e tankstation bewijst dat er in heel Nederland nog steeds grote belangstelling bestaat om volgens de Tango-formule te tanken.

Hoge kortingen

Omdat Tango tankstations onbemand zijn, kan Tango kwaliteitsbrandstof aanbieden tegen gunstige prijzen. De korting is direct verwerkt in de brandstofprijs en daar profiteert iedereen van. Van maandag 23 november t/m zondag 29 november tankt u bij het Tango tankstation in Elst met een speciale introductiekorting van maar liefst 12 eurocent op alle brandstoffen. Bij een volle tank van 50 liter bespaart u zo al snel 6 euro. Bovenstaande korting wordt gegeven op basis van de actuele brandstofadviesprijzen van de overige aanbieders met een landelijke dekking.

Over Tango

Tango, oprichter van het marktsegment 'onbemand tanken' in Nederland, heeft sinds de opening van haar eerste onbemande tankstation in 2000 in Nijmegen succesvol gewerkt aan het opstarten van een landelijk netwerk. Omdat Tango tankstations onbemand zijn en daardoor bespaard kan worden op personeelskosten, kan Tango kwaliteitsbrandstof in Nederland aanbieden tegen gunstige prijzen.

De korting is direct verwerkt in de brandstofprijs die voor iedere automobilist geldt. Er zijn op dit moment 118 Tango tankstations in Nederland. Tango streeft ernaar om door te blijven groeien om iedereen goedkoper te kunnen laten tanken.





http://www.tango.nl