Philips nieuwste Blu-ray speler BDP 9500 heeft Qdeo-videoverwerking

23/11/2009 10:30

Philips Electronics Nederland B.V.

Philips komt met een vernieuwde Blu-ray speler op de Nederlandse markt. De nieuwste aanwinst biedt optimale High-Definition entertainment in een goed uitgeruste Blu-ray speler met een verfrissend design. Hiermee breidt Philips het Blu-ray portfolio verder uit om de consument een werkelijke thuis bioscoop ervaring te bieden.

De nieuwe Philips Blu-ray Disc speler BDP9500 verlegt de grenzen in prestatie en kwaliteit met de verfijnde QdeoTM video verwerker en zijn hoogwaardig design in stevig 3mm aluminum.

De video verwerker van deze nieuwe Blu-ray speler elimineert ongewenste ruis zonder de geluidscherpte aan te tasten, verbetert de kleuren zonder de balans in het beeld te verstoren en geeft meer beelddiepte zonder onnatuurlijk over te komen.

Gekoppeld aan een best-in-class audio prestatie, verzekerd door het gebruik van de Burr-Brown analoog naar digitaal converteerder, maakt deze Blu-ray ervaring nog indrukwekkender en realistischer. DVD playback in dit nieuwste Blu-ray product levert de meest geavanceerde high definition opschalings-technologie die op de markt beschikbaar is, om zo nieuw leven te blazen in een bestaande DVD collectie.

Voor meer informatie over de complete Philips Blu-ray range van producten: http://www.philips.nl/blu-ray





http://www.philips.nl