Gemeente Leeuwarden

Toespraak Roel Sluiter tijdens start bouw Oude Meervilla Toespraak Roel Sluiter tijdens start bouw Oude Meervilla

Bouw Oude Meervilla's in Sint Bonifatiuspark gestart

Bron: Gemeente Leeuwarden / Slokker Vastgoed (20-11-2009)

De bouw van de eerste vier Oude Meervilla's in het Sint Bonifatiuspark in Leeuwarden startte op vrijdag 20 november. Wethouder Roel Sluiter gaf het officiële startsein door het ontkurken van een reuze champagnefles vol ballonnen.

Sluiter sprak tijdens zijn toespraak waardering uit voor de diversiteit van de woningbouw in het Sint Bonifatiuspark. Felicitaties voor de kopers van de nog te bouwen Oude Meervilla's werden uiteraard niet vergeten.

Vertrouwen
Het nieuwste deelplan op het Sint Bonifatiuspark bestaat uit 16 halfvrijstaande villa's en één vrijstaande villa. De Oude Meervilla's zijn verkrijgbaar in vier typen en hebben een inhoud van 625 tot 700 m3, exclusief garage. Een deel van deze ruime villa's grenst aan het water van de Oude Meer. Verkoopprijzen zijn vanaf EUR 359.500,- v.o.n. Met het starten van de eerste fase laat projectontwikkelaar Slokker Vastgoed zien dat zij vertrouwen heeft in dit project. Van deze eerste vier Oude Meervilla's zijn er intussen al enkele verkocht.

De visie van: Michiel de Zeeuw
Interieurarchitect Michiel de Zeeuw gaf na het startsein voor de bouw zijn visie op de Oude Meervilla's. Hij is bij het grote publiek bekend van zijn vaste plek in TV-Makelaar. Door impressies, sfeerbeelden en animaties liet Michiel de Zeeuw zien wat de vele mogelijkheden zijn van een Oude Meervilla.