Scania


zondag 22 november 2009 11:33

Eerste nieuwe Scania R-serie in Nederland is voor Biskop te Roosendaal

Breda, 22 november 2009 â Fred Biskop Transport B.V. uit Roosendaal is de eerste eigenaar in Nederland van een nieuwe Scania R-serie. Vergroot foto

Het betreft een voertuig uit de exclusieve Limited Edition, een Scania R 500 LA 4x2MNA Topline King of the Road. Dit speciale introductiemodel, genaamd âPassion for the Kingâ, wordt aangedreven door de befaamde Scania V8 motor en is voorzien van de meest luxueuze interieur- en exterieuropties.

De krachtbron is de 500 pk/2500Nm sterke Scania V8 motor. Behalve het al zeer royale uitrustingsniveau van de âPassion for the Kingâ is het voertuig voorzien van styling-elementen uit het exclusieve King of the Road pakket. Volledig lederen bekleding, xenon verlichting, koelkast, koffiezetapparaat met timer, chromen accenten en een uitgebreid navigatiesysteem zijn slechts enkele elementen van de totale uitrusting. De truck is uiteraard voorzien van de nieuwe Scania Opticruise en is af-fabriek gespoten in de nieuwe introductiekleur Diamond White.

Fred Biskop Transport verzorgt de complete logistieke dienstverlening. Hierdoor kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten en het hele proces onderbrengen bij Biskop. Dit omvat de planning, coördinatie, documentverzorging tot en met het transport, opslag, warehousing en overslag. Biskop Transport heeft een modern wagenpark van twintig trekkende eenheden, hoofdzakelijk Scaniaâs, die met name in Frankrijk en de Benelux actief zijn. Behalve grote en zware transporten kan Biskop ook fijnmazig distributiewerk verzorgen tot aan de deur van de klant, zelfs zeevracht en luchtvracht behoren tot de standaard mogelijkheden. Kortom, de kracht van Biskop is de grote diversiteit in transport- en opslagmogelijkheden waarbij een hoogstaand serviceniveau, flexibiliteit en betrouwbaarheid wereldwijd gegarandeerd wordt.

Het voertuig is afgeleverd door de Scania vestiging in Roosendaal. Het voertuig zal ook, middels het afgesloten reparatie en onderhoudscontract, in onderhoud zijn bij deze vestiging. passion for the king

Scania lanceert nieuwe R-serie als Limited Edition âPassion for the Kingâ

Exclusieve Limited Editon van de nieuwe R-serie.