Politie Gelderland-Midden

Gewapende overval Barneveld in Opsporing Verzocht
Publicatiedatum: 23-11-2009 12:46:05

Gewapende overval op sport- en gezondheidscentrum in Opsporing Verzocht

BARNEVELD- In de uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht wordt op dinsdag 24 november aandacht besteed aan de gewapende overval op het sport- en gezondheidscentrum aan de Wethouder Rebellaan in Barneveld. Deze overval vond plaats op woensdagavond 21 oktober.

Omstreeks kwart voor elf kwamen de beiden overvallers de zaak binnen en bedreigden twee medewerkers met een vuurwapen of iets wat daarop leek. De daders zagen kans om er met een geldbedrag vandoor te gaan. Op het moment van de overval waren er geen klanten meer aanwezig.

Reconstructie
De politie roept uw hulp in bij het oplossen van deze zaak. In de uitzending van Opsporing Verzocht zal er een reconstructie worden getoond. Ook zullen er beelden worden getoond waarop de twee mogelijke verdachten te zien zijn. Kijkers worden gevraagd of ze deze personen herkennen of dat ze op andere wijze over informatie beschikken die kan helpen tot het oplossen van deze zaak.

Uitzending
Opsporing Verzocht wordt dinsdag 24 november uitgezonden om 21.50 uur op Nederland 1. De herhaling is woensdag 25 november om 10.05 uur op Nederland 2. Kijk voor meer informatie op www.opsporingverzocht.nl.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---