Gemeente Spijkenisse


Kennismakingslessen sport voor groepen 5 en 6 van basisscholen uit Spijkenisse

23 november 2009

Het Sportteam van de gemeente Spijkenisse organiseert kennismakingscursussen voor de leerlingen van de groepen 5 en 6 van alle basisscholen uit Spijkenisse.

De volgende sporten(aanbieders) komen aanbod in de verschillende rayons:
Voetbal SCO'63 rayon Noord

Tang soo do Huk tti rayon West

badminton de Ritte rayon Oost

De kennismakingslessen voor Tang soo do vinden plaats op maandag 23 en 30 november en 07 december in de gymzaal aan de Jan Wagenaarstraat. De kennismakingslessen voetbal vinden plaats op dinsdag 24 november,
01 en 08 december in sporthal den Oert.
De kennismakingslessen Badminton vinden plaats op donderdag 26 november, 03 en 10 december in de gymzaal aan de Hoitsemastraat.

Na de 3 lessen naschools mogen de leerlingen nog een aantal lessen volgen bij de vereniging, deze vinden plaats in de reguliere lessen. Hierdoor word de drempel naar de vereniging verlaagt voor de leerlingen.

De Sport- en Bewegingscoördinatoren van de gemeente Spijkenisse promoten deze activiteiten in de klassen 5 en 6 van de basisscholen.

Door een inschrijfformulier ingevuld en ingeleverd bij een medewerker van het Sportteam Spijkenisse of een leraar op school kunnen de leerlingen meedoen aan deze activiteit.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Nick Tameris, telefoon: (0181) 69 63 47.