Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Rechercheteam onderzoekt misdrijf gewonde man Nijkerk
Publicatiedatum: 23-11-2009 13:39:23

NIJKERK - De recherche in Nijkerk heeft een 25 man tellend Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgericht dat onder de naam `Haven' onderzoek doet naar het aantreffen van een gewonde man in zijn woning aan de Havenstraat. Het slachtoffer werd daar afgelopen zaterdagavond met ernstig letsel door een bezoeker aangetroffen.

Wat er zich precies in de woning van de gewonde 63-jarige man heeft afgespeeld is vooralsnog onduidelijk. Wel gaat de politie uit van een misdrijf. De gewonde Nijkerker verblijft nog in het ziekenhuis en is tot dusver nog niet in staat een verklaring af te leggen. Het slachtoffer is gisteren geopereerd en was toen buiten levensgevaar. Het rechercheteam hoopt op zo kort mogelijke termijn een eerste verhoor van het slachtoffer af te nemen.

Afgeschermd
De woning van het slachtoffer is al wel onderzocht door de technische recherche en is voorlopig nog afgeschermd. De recherche zal de komende tijd gaat benutten om zoveel mogelijk informatie te verzamelen onder meer aan de hand van getuigenverklaringen.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---