Politie Utrecht

Persberichten stad Utrecht, 11.30 uur

Utrecht, 23-11-2009

Jongen bedreigd

UTRECHT Op het Vredenburg werd zondagmiddag een jongen in een horecagelegenheid bedreigd met een mes. De verdachte werd aangehouden.

Rond 14.50 uur kreeg de politie een melding dat een bedreiging had plaatsgevonden bij een horecagelegenheid aan het Vredenburg. Ter plaatse troffen agenten een 17-jarige jongen uit Utrecht en een aantal getuigen aan. De jongen en de getuigen verklaarden dat een man de jongen met en mes bedreigd had. In de zaak was de 18-jarige verdachte uit Utrecht nog aanwezig. Hij werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Hier kwam een mes uit zijn zak.

Aanrijding letsel

UTRECHT Zondagavond vond op Neckardreef een aan aanrijding tussen twee autos plaats. Hierbij raakte een man gewond.

Een 26-jarige man uit Utrecht reed omstreeks 19.50 uur met zijn auto over de Neckardreef. Ter hoogte van de Elbedreef zag de bestuurder te laat dat een 47-jarige automobilist uit Almere voor hem ging remmen. Hierdoor reed hij vol op de achterkant van de man uit Almere. De 26-jarige bestuurder raakte gewond en werd met nekletsel naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder bleef ongedeerd.

Aangehouden voor diefstal bromfiets

UTRECHT De politie heeft in de nacht van zondag 22 op maandag 23 november vier mannen aangehouden omdat zij verdacht worden van diefstal van ene bromfiets.

Rond 01.05 uur kreeg de politie meerdere meldingen dat een viertal mannen bezig was een bromfiets te slopen op de Van Zeijstweg. Ter plaatse troffen agenten vier mannen, drie van 24 en één van 23 jaar allen uit Utrecht, aan. De mannen stonden bij een bromfiets die gedeeltelijk gesloopt was.

Een van de mannen was druk doende om benzine in de bromfiets te krijgen om hem alsnog aan de praat te krijgen. De mannen werden aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. De bromfiets bleek van diefstal afkomstig.