Gemeente Scheemda


Vaccinatie voor kinderen en huisgenoten tegen Nieuwe Influenza A
Â

Ook in onze gemeente worden vanaf 23 november alle kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 4 jaar en huisgenoten van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 5 maanden gevaccineerd tegen Nieuwe Influenza A. GGD Groningen organiseert de vaccinatiecampagne.

Â

Iedereen die een oproep krijgt, wordt twee keer op dezelfde locatie en hetzelfde tijdstip gevaccineerd. In onze gemeente gebeurt dat in MSB de Hardenberg
Hardenberg 5 9684 AM Finsterwolde, op donderdag 26 november en nogmaals op donderdag 17 december. Het tijdstip is afhankelijk van de geboortedatum uw kind(eren).

Â

Uitnodiging

Kinderen in de leeftijd van 6 maanden tot en met 4 jaar en huisgenoten van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 5 maanden ontvangen een persoonlijke uitnodiging voor twee vaccinaties tegen Nieuwe Influenza A.

Â

De uitnodiging wordt verstuurd in de week van 16 t/m 20 november en bestaat uit:

* een uitnodigingsbrief

* 2 registratiekaarten

* een bijsluitbrief van GGD Groningen

* een folder met achtergrondinformatie

Â

Locatie en tijdstip

In de bijsluitbrief van GGD Groningen staat waar en wanneer de vaccinatie gehaald kan worden. De informatie uit deze bijsluiter staat ook op de website ggd.groningen.nl/vaccinatie. Op deze site staat per gemeente een pagina met alle gegevens (locatie, data en tijdstippen).

Â

Informatienummer

Heeft u hulp nodig bij het bepalen wanneer u en/of uw kind(eren) zich kunt laten vaccineren? Of heeft u andere vragen over de vaccinatie?

Neemt u dan contact op met het informatienummer Nieuwe Influenza A van GGD Groningen: (050) 367 45 45. Dit nummer is geopend tijdens kantooruren en ook in het weekend van 14/15 november en 21/22 november van 10.00 uur tot 15.00 uur.