Ingezonden persbericht



---


Uitnodiging Boek-presentatie

SCHADUW VAN DE ILLUSIE
De Alles Onthullende Biografie van Hans Kazàn
over passie, vechtlust, succes en tegenslagen

Maandag 23 november - 11.30 uur (ontvangst 11.00 uur) Hilton Hotel, Schiphol Boulevard 701, 1118 BN Schiphol Amsterdam

Auteur: Hans Kazàn

In aanwezigheid van zijn kinderen Lara, Renzo, Oscar en Steven, vrienden en bekenden, waaronder Hans Klok, Frits Wester en Wibi Soerjadi, vindt maandag 23 november de boekpresentatie plaats van Hans Kazàns biografie Schaduw van de Illusie. Het eerste exemplaar zal aan Hans Kazàn worden overhandigd door Ruud Hendriks, vriend en voormalig collega. In zijn zelf geschreven biografie gunt hij de lezer voor het eerst een intieme blik achter de schermen. Een persoonlijk authentiek verhaal waarin de geboren optimist Hans Kazàn vertelt over een leven van dromen, succes, vallen, opstaan en weer verder gaan. Iedereen denkt hem te kennen. Dit is de ware Hans Kazàn. Een uitgave van uitgeverij House of Knowledge Publishing.

Programma
11:00 uur Ontvangst gasten.
11:30 uur Start presentatie met o.a. overhandiging 1e exemplaar aan Hans Kazàn door Ruud Hendriks. 12:00 uur Mogelijkheid voor interviews / foto's. Hapje en drankje. 13:00 uur Einde.

Geïnteresseerde media zijn bij de presentatie van harte welkom. Het vriendelijke verzoek uw komst per e-mail aan te melden bij menno@mvsp.nl Hans Kazàn leerde al jong dat het leven hard kan zijn en het noodlot uit onverwachte hoek kan opduiken. Als goochelaar en televisiepresentator kent hij grote successen maar drama en verdriet werden hem niet bespaard. Hij verloor zijn dochter, zijn dromen, na een faillissement zijn geld en af en toe even zijn motivatie en levenslust. Met een harde jeugd als achtergrond vocht Hans zich steeds weer terug. Hij leerde van zijn ervaringen en is nu sterker dan ooit.

Technische gegevens SCHADUW VAN DE ILLUSIE
ISBN: 978-90-8510-802-3 - EAN: 9789085108023 - Artikelcode: 40867PBS00 Omvang: ± 250 pagina's - Formaat: 17 x 23,5 cm - Bindwijze: Gelijmd gebonden Papiersoort: 90 grams romandruk + full color fotokatern - Vaste boekenprijs: E 16,95

SCHADUW VAN DE ILLUSIE is een uitgave van uitgeverij House of Knowledge Publishing in Breda. Voor meer info zie www.hokpublishing.com Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van multimediale concepten. Met de uitgaven van onder andere MOORDEN OP BESTELLING van John van den Heuvel, AL HET HEDEN WORDT VERLEDEN van Prof. dr. Bob Smalhout, DE DERDE RAYMANN van Jörgen Raymann, DE WEEK VOOR SINTERKLAAS met verhalen van Aart Staartjes, Aaf Brandt Corstius, Harm Edens, Frank Groothof, Yvonne Kroonenberg, Lydia Rood, Susan Smit en Dolf Jansen, PRECIOUS van Sapphire, HET BOEK MET ALLE INSPIRATIE, de WAT IS WAT-serie, TIJDPERK WILLEM HOLLEEDER en DE GEVALLEN ENGEL van John van den Heuvel en Bert Huisjes, OOGAPPELTJES VAN ORANJE, GOLFBANEN VAN NEDERLAND, LEEF SAFE, Voel je veilig in iedere situatie van Branimir Tudjan, GOLFEN MET JE OGEN DICHT van Birdy Mulligan, IK, JOL van Chris Willemsen, LEONTIEN VAN MOORSEL: DE RIT VAN MIJN LEVEN van Marjolein Hurkmans, HUUB STEVENS: ONGEZOUTEN van Theo Vaassen, ETEN ENZO van Janneke Vreugdenhill, de columns van Jörgen Raymann en Prof. dr. Bob Smalhout en vele andere heeft zij haar naam gevestigd.

November 2009

Noot aan de redactie /