Stukadoor Charles van de Ende Vakman van het Jaar 2009

23/11/2009 08:40

Werkspot

Persbericht

Charles van de Ende Vakman van het Jaar 2009

Stukadoor uit Raalte gaat verder dan het obligate wandje stuccen!

Tilburg, 22 november 2009 - Charles van de Ende, eigenaar van De Stukadoor Raalte uit Raalte, is Vakman van het Jaar 2009 geworden. Aan de verkiezing, die door Werkspot.nl is geïnitieerd, deden meer dan tweeduizend kandidaten mee. Bij het uiteindelijke oordeel woog, naast de inbreng van de jury, de mening van opdrachtgevers van de kandidaten zwaar mee. Volgens jury en referenties koppelt Van de Ende vakmanschap aan een continue drang naar vernieuwing. De stukadoor uit Raalte gaat verder dan het obligate wandje stuccen en levert daarbij kwalitatief hoogstaand werk. Zijn klanten zijn er blij mee. Tot slot werkt de kersverse Vakman van het Jaar 2009 zijn klussen netjes, op tijd en binnen het afgesproken budget af. Een videoverslag van de uitreiking is te vinden op www.vakmanvanhetjaar.nl.

Prijzenpakket

De Vakman van het Jaar 2009 wint niet alleen eeuwige roem, maar wordt ook eigenaar van een Citroën Jumpy. Hoofdsponsor De Telefoongids BV zorgt er voor dat de Vakman van het Jaar 2009 voor iedereen vindbaar is. In totaal ontvangt de Vakman van het Jaar 2009 voor meer dan 30.000 euro aan prijzen.

Categoriewinnaars

Naast Charles van de Ende, die ook de categorie Stuc- & Schilderwerk won, vielen de volgende vakmannen in de prijzen: Artur Stephanian (Categorie Timmerwerk),

Rob Niezen (Categorie Hoveniers), Jimmy Klaassen (Categorie Aan- en Nieuwbouw) en Bram Boerdijk (Categorie Installatiewerk).

Sponsors

De Vakman van het Jaar verkiezing is een initiatief van Werkspot.nl en wordt ondersteund door De Telefoongids BV, Bison, Citroën, fischer en iBozz, Jijonderneemt, Knauf, Sika, Skil, Stanley, RADIONL, Vodafone en Vlok.

Uit het juryrapport van Charles van de Ende:

Meedenken, goed communiceren, de werkplek netjes achterlaten, binnen de gestelde planning en het afgesproken budget werken, het zijn zaken die bij Charles van de Ende perfect geregeld zijn. Maar er is meer voor nodig om Vakman van het Jaar te worden. Volgens de jury en de referenties laat deze vakman zien dat innovatie (vernieuwend qua materiaal en materiaalgebruik) prima samen kan gaan met het afleveren van kwalitatief hoogstaand werk. De klanten van Van de Ende zijn blij met hun stukadoor aangezien hij ze op ideeën brengt waar ze zelf nooit op gekomen zouden zijn. Ook zijn werkinstelling wordt geroemd. Zo moet je aandringen om hem aan de koffie te krijgen. Al met al dus de juiste ambassadeur voor het vakmanschap!

Over Werkspot.nl

Werkspot.nl - opgericht in 2005 - is de eerste en grootste online marktplaats voor klussen in en om het huis. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen kunnen hier vervolgens een bieding op uitbrengen. Verder geven opdrachtgevers een referentie en rapportcijfer aan de vakman zodra een klus is afgerond. Door deze reviews krijgen medegebruikers een helder beeld van de kwaliteit van de vakman of klusbedrijf.

In 2008 werden meer dan 35.000 opdrachten op Werkspot.nl geplaatst: de prognose voor 2009 is 90.000 klussen. De biedingen worden gedaan door meer dan 6.500 vakmannen en dit aantal groeit nog steeds. De gemiddelde waarde van een klus is 2.500 euro, waarmee het totale bedrag dat in 2009 via Werkspot.nl wordt verhandeld 225 miljoen euro bedraagt.

In juli 2009 heeft De Telefoongids BV een belang van 50% in Werkspot.nl genomen.

Kijk voor meer informatie op www.werkspot.nl

Noot voor de redactie,