Ingezonden persbericht


Avaya bekroont samenwerking met Dimension Data
Platinum Certified Status voor IT-infrastructuurspecialist

Nieuwegein, 23 november 2009 - Avaya en Dimension Data breiden hun samenwerkingsverband in Nederland uit. Dimension Data zal nu ook in Nederland Avaya Aura(TM) aanbieden, de Unified Communications-oplossing van Avaya voor het enterprise-segment.

Door de samenwerking bereikt Avaya een bredere klantengroep en versterkt het zijn positie in de markt voor IT-infrastructuuroplossingen. Dimension Data kan op zijn beurt zijn klanten Avaya-communicatieoplossingen aanbieden als onderdeel van zijn portfolio. Met de Avaya-oplossingen die Dimension Data aanbiedt, stroomlijnen bedrijven hun communicatieprocessen.

"Dimension Data en Avaya werken al jaren succesvol samen, wat resulteerde in een aantal mooie projecten. Dimension Data heeft uitgebreide kennis van en expertise met Avaya-producten als Unified Communications- en contactcenteroplossingen. Daarbij levert het bedrijf een duidelijke toegevoegde waarde door middel van zijn gecertificeerde helpdesk", zegt Chris de Jongh, Managing Director van Avaya Nederland. "Dimension Data heeft veel Avaya-experts in verschillende landen, en ook in Nederland is flink geïnvesteerd, zodat kennis ook lokaal beschikbaar is."

"Als Avaya Platinum Partner kunnen we onze klanten hoogstaande communicatieoplossingen bieden. Tevens kunnen we door dit partnership onze Nortel Unified Communications-klanten blijvend ondersteuning bieden, nu en in de toekomst", zegt Jan-Willem Dees, Managing Director van Dimension Data Nederland. "Ook de integratie van Avaya-oplossingen met Microsoft-toepassingen is een belangrijke meerwaarde die wij kunnen bieden aan onze klanten."

###

Foto v.l.n.r.: Melvin Harmsen, Channel Director Avaya; Remy Broos, Channel Account Manager van Avaya; Jan-Willem Dees, Managing Director van Dimension Data Nederland; Jan Lawford, sr. director EMEA Channels Avaya; Chris de Jongh, Managing Director van Avaya Nederland

Over Dimension Data
Dimension Data plc. (LSE: DDT) is een gespecialiseerde leverancier van IT-diensten en -oplossingen waarmee klanten hun IT-infrastructuur kunnen ontwikkelen, bouwen, ondersteunen en beheren. Het bedrijf combineert expertise in technologieën voor netwerken, unified communications, beveiliging, datacenters, storage, Microsoft en contactcenters met vaardigheden op het gebied van consultancy, integratie en managed services. Hiermee biedt Dimension Data klanten op maat gemaakte oplossingen. Voor meer informatie: www.dimensiondata.com/nl.

Over Avaya
Avaya is wereldwijd marktleider in zakelijke-communicatiesystemen. Het bedrijf levert Unified Communications, contactcenteroplossingen en gerelateerde diensten direct en via zijn partnerkanaal aan vooraanstaande organisaties over de gehele wereld. Bedrijven van elke omvang vertrouwen op Avaya voor state-of-the-art communicatie die de efficiëntie, samenwerking, klantenservice en concurrentiekracht verbetert. Voor meer informatie: www.avaya.nl.