Ingezonden persbericht


Persbericht

Citrix biedt meer licentievrijheid met NetScaler Pay-as-You-Grow-prijsmodel ~ On-demand prijsmodel zorgt voor veilige investering en vermijdt dure hardware upgrades ~

Vianen, 23 november 2009 - Citrix introduceert het prijsmodel "Pay-as-You-Grow" voor Citrix NetScaler. De meeste netwerksystemen vereisen dure hardware-upgrades voor het uitbreiden van de capaciteit en functionaliteit. Daardoor worden gebruikers soms gedwongen grote investeringen te doen om tijdelijk de capaciteit te vergroten, vaak zelfs meer dan op lange termijn nodig is.

Pay-as-You-Grow maakt een eind aan deze afhankelijkheid en laat klanten alleen aanschaffen wat ze daadwerkelijk nodig hebben - in de wetenschap dat ze eenvoudig hun netwerk kunnen uitbreiden met een simpele softwarelicentie-upgrade als de vraag toeneemt.

NetScaler is een productlijn van applicatie-acceleratie, load balancing en webbeveilgingsoplossingen. Het flexibele prijsmodel geldt zowel voor de NetScaler MPX hardware appliances als voor de nieuwe, op software gebaseerde NetScaler VPX virtual appliances.

Prijs en beschikbaarheid
Het Pay-as-You-Grow-prijsmodel is nu beschikbaar voor alle NetScaler VPX virtual appliances en voor NetScaler MPX 7500, MPX 9500, MPX 10500 en MPX 12500 hardware appliances. Licentie upgrades zijn verkrijgbaar bij alle geautoriseerde Citrix Solution Advisors.

Het volledige, Engelstalige bericht is te vinden op: http://www.citrix.com/English/NE/news/news.asp?newsID=1860635

BERICHT VOOR DE REDACTIE