Ingezonden persbericht



---

-----------------------

P E R S I N F O R M A T I E

Dokkum, 23 november 2009

ONDERNEMERS ENTHOUSIAST OVER ONDERNEMERSPLEIN NOORDOOST FRYSLAN

Op donderdagavond 19 november waren ruim 80 ondernemers uit Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel, Kollumerland c.a. en Tytsjerksteradiel aanwezig op de informatiebijeenkomst over het ondernemersplein van Noordoost Fryslân. De aanwezigen waren enthousiast over de plannen voor de volgende editie van de Bedrijven Contactdagen. 20 ondernemers meldden zich meteen aan voor het ondernemersplein van Noordoost Fryslân.

Vorig jaar gingen ondernemers uit Achtkarspelen, Dantumadiel, Dongeradeel en Kollumerland c.a. voor het eerst gezamenlijk naar de Bedrijven Contactdagen. In 2010 sluit ook de gemeente Tytsjerksteradiel aan bij het plein van Noordoost Fryslân. In 2009 was het plein van Noordoost Fryslân al het grootste ondernemersplein op de Bedrijven Contactdagen. Dit jaar zal het met vijf gemeenten waarschijnlijk nog verder groeien.

Tijdens de bijeenkomst op donderdagavond werd een film vertoond. Hiermee konden de aanwezige ondernemers een idee krijgen van hoe het plein eruit komt te zien. Men bleek enthousiast. De komende tijd gaat een werkgroep, bestaande uit verschillende ondernemers en vertegenwoordigers van de gemeenten aan de slag met de verdere uitwerking van het ondernemersplein 2010.

Ondernemers die zich aan willen sluiten bij het ondernemersplein Noordoost Fryslân zijn van harte welkom. Ze kunnen voor aanmelding of meer informatie contact opnemen met Mila Martins van de gemeente Achtkarspelen via telefoonnummer: (0511) 548203 of e-mail: ondernemersplein@achtkarspelen.nl.

EINDE PERSBERICHT