Ingezonden persbericht


ABLease.nl: alle auto's met A- en B-label in één oogopslag

Website maakt groen en voordelig leasen makkelijk en overzichtelijk

Hoofddorp, 23 november 2009 - De populariteit van auto's met een energiezuinig A- of B-label neemt in Nederland, mede door gunstige belastingmaatregelen, snel toe. Zo worden nergens in Europa zoveel hybride auto's verkocht als in ons land (bron: ANP). Bedrijven en werknemers die voordelig en met minimale impact op het milieu willen leasen, worden op hun wenken bediend met www.ABLease.nl. Dit unieke platform biedt in één oogopslag een overzicht van alle auto's met een A- of B-label, hun leaseprijs en de vaak bijbehorend lage bijtelling van 14% of 20%.

ABLease helpt bedrijven om te besparen op hun autokosten, omdat auto's met een A- of B-label aanzienlijk minder brandstof verbruiken. Daarnaast is het rijden van een auto met een energiezuinig milieulabel gunstig voor de portemonnee van leaserijders doordat veel modellen in aanmerking komen voor de lagere fiscale bijtelling van 14% of 20%. Op www.ABLease.nl is bovendien het laatste autonieuws met betrekking tot A- en B-labels te vinden. Daarnaast lezen bezoekers alles over voordelig leasen en nieuwe 'groene' automodellen. Tevens biedt ABLease milieu- en kostenbewuste occasions aan als leaseauto.

Naast een duidelijk overzicht van alle in Nederland verkrijgbare auto's met een A- of B-label biedt ABLease de mogelijkheid om met een paar muisklikken het exacte leasetarief te berekenen. Gebruikers kiezen simpelweg een model, eventuele opties, kilometrage en looptijd, en binnen enkele seconden is duidelijk wat de auto hen kost. Vervolgens kunnen ze meteen een offerte aanvragen voor de betreffende 'groene' auto. Daarnaast voorziet de website in andere informatie om de ideale leaseauto te kiezen, zoals gegevens over prestaties en standaarduitrusting, en een galerij met foto's.

"Milieubesparende en financiële overwegingen spelen bij veel bedrijven en berijders een steeds grotere rol bij de keuze voor een leaseauto. Alleen ontbeerde het ze tot nu toe aan een duidelijk overzicht van 'groene' auto's, prijzen en bijbehorende bijtellingstarieven", zegt Norbert Karthaus, directeur van Strix Lease Service. "Met ABLease helpen we hen. In een duidelijk overzicht vinden ze snel en eenvoudig welke auto's een minimale belasting op het milieu hebben en wat die precies kosten." Over Strix Lease Service
Strix Lease Service is een universele leasemaatschappij die landelijk diverse leasevormen en -producten aanbiedt aan de top van het mkb. Daarnaast is Strix Lease Service succesvol in het voeren van leaselabels, waaronder FB Lease en van de Ven Leasing.

In vier jaar is Strix Lease Service gegroeid tot een bedrijf met ruim 2.200 leasecontracten en negentien medewerkers. Strix Lease Service stelt zijn leaseproducten flexibel samen op basis van de klantbehoefte. Het bedrijf biedt maatwerk en kenmerkt zich door een uiterst dienstverlenende instelling en persoonlijke aandacht voor klant en berijder. Voor meer informatie: www.strixleaseservice.nl.

###

Noot voor redacties

Noot voor de redactie,