Ingezonden persbericht


Groenestraat 294 | 6531 JC Nijmegen | Tel: 024-3552651 | Fax: 024-3552735

-- PERSBERICHT --

Gamers enthousiast over Community Awards van GameVillage

Nijmegen, 23 november 2009 - Vandaag is een einde gekomen aan de finale van de GameVillage Community Awards 2009. In twee spannende ronden konden gamers uit Nederland en België hun stem uitbrengen op hun favorieten in tien communitycategorieën. Onder de stemmers is een waardebon voor twee spellen verloot.

Tijdens de verkiezingen op het populaire gameforum konden leden van GameVillage stemmen op hun forumgenoten. De Community Awards van GameVillage zijn bedoeld om leden die een waardevolle, bijzondere of originele bijdrage aan het forum geven eens in het zonnetje te zetten.

Op 9 november werd het startsein gegeven voor de nominatieronde. In een stemronde die op 16 november begon, brachten forumleden vervolgens hun stem uit op de kandidaat die zij het best vonden in de verschillende categorieën. Per categorie zijn de winnaars:

Beste Gameclub 2009

Xbox 360 Gameclub
Beste Thema Community 2009

PC Center
Beste Helper 2009

Bob
Beste Reviewer 2009

Erik van der Heijden
Beste Game Community 2009

Battlefield Community
Beste Medewerker 2009

Carolien
Beste Platform Community 2009

PC Community
Beste Beheerder 2009

Erik van der Heijden
Vetste Profiel 2009

Erik van der Heijden
Beste Member 2009

Bob

Een uitgebreid overzicht van de kandidaten per categorie, is te vinden op www.gamevillage.nl/communityawards

Onder de stemmers is een waardebon voor twee games verloot. De winnaar +Michèl mag twee spellen ter waarde van 100 euro uitzoeken.

Over GameVillage
GameVillage is een online forum over alles wat met games te maken heeft voor een breed publiek. Zo is er een community voor Playstation, Xbox en PC, waarop leden kunnen discussiëren en vragen kunnen stellen over alle gamingonderwerpen. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er anderen met dezelfde interesses. De website is gemakkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussiëren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je gratis registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere 100.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

-- EINDE BERICHT --


Noot voor redacties
Noot voor de redactie,