Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Infor benoemt Robert Humphrey als CMO

CEO Jim Schaper noemt de aanstelling van Humphrey: "Een signaal naar de markt ....”

Barneveld, 23 november 2009 - Infor, een toonaangevende leverancier van enterprise software, kondigt vandaag aan dat Robert Humphrey is aangesteld als chief marketing officer (CMO). Hij rapporteert aan de voorzitter en CEO, Jim Schaper.

"Infor wil de omgang van enterprise softwarebedrijven met klanten en de markt wijzigen. Het is tijd dat we een herkenbaar merk bouwen dat ons innovatieve karakter en competitieve geest weerspiegelt," zegt Jim Schaper, CEO van Infor. "Robert's ervaring in het opbouwen van wereldwijde merken, het ontwikkelen van sterke klantrelaties in combinatie met zijn creatieve energie en unieke marketingvaardigheden zijn een aanwinst. Er is een alternatief voor klanten die zich machteloos voelen dankzij enterprise softwarebedrijven die niet flexibel zijn en voor bedrijven die begrijpen dat starre technologieën niet bijdragen aan hun bedrijfsdoelen."

Humprey heeft meer dan 30 jaar ervaring en bekleedde diverse leidinggevende posities. Voor zijn komst naar Infor was hij senior vice president field marketing bij McAfee. Bij Citadel Security Solutions, later overgenomen door McAfee, was hij executive vice president - corporate strategie en CMO en bij i2 Technologies senior vice president of marketing. Humphrey is eveneens mede-oprichter van een strategisch consultancybedrijf en investeringsbank, en fungeerde als CEO voor het startende softwarebedrijf OpenDesign, Inc.

Over Infor
Bij Infor werken we met een kernovertuiging; wij geloven in de klant. Wij geloven dat de klant zoekt naar een betere samenwerking met de leverancier van zijn bedrijfssoftware, en een nieuwe generatie business software: gemaakt voor evolutie, niet voor revolutie. Software die eenvoudig kan worden gekocht, ingezet en beheerd. Infor heeft ruim 8.000 klanten, in meer dan 100 landen en 70.000 klanten. Infor kijkt uit naar de resultaten die voortkomen uit het nieuwe samenwerken. Kijk voor meer informatie op: www.nl.infor.com.

# # #