Ingezonden persbericht


-- PERSBERICHT --

Merk en type belangrijkste criteria bij aanschaf auto

Nijmegen, 23 november 2009 - Uit een peiling op online community site Nationaal Auto Forum blijkt dat bij de aanschaf van een auto, de autorijder merk en type het meest belangrijk vindt. Het merk scoort bij de respondenten hoger dan andere criteria zoals veiligheid en uiterlijk. In de peiling werd de volgende vraag gesteld: Wat vind je het belangrijkste bij de aanschaf van een auto? Zowel het uiterlijk van de auto (19%) als de veiligheid (19%) worden door Nederlandse en Belgische autorijders ook belangrijk geacht. De technische snufjes die een auto rijk is, vindt men het minst belangrijk (7%). Aan de peiling namen 130 autobezitters deel.

Enkele reacties:

- Bij mij moet alles er netjes en verzorgd uitzien inclusief motorisch, een nette schone motorblok plus motorruimte en een schone tankdop area tonen een verzorgende gebruiker.
- Ik baseer m'n uiteindelijke keuze vaak toch op het merk of het type van een auto
- Het belangrijkste aan een auto vind ik dat hij start en rijd zonder problemen!
- Bij de aanschaf van een auto vind ik het belangrijkste het doel van de aanschaf.

Alle reacties zijn te lezen op www.nationaalautoforum.nl/5609-wat-vind-je-het-belangrijkste-bij-de-aanschaf-van-een-auto.html.

Uitslag van de peiling:

Wat vind je het belangrijkste bij de aanschaf van een auto?

Het uiterlijk van de auto
19,23%
De veiligheid van de auto
19,23%
De technische snufjes die de auto bezit
6,92%
Het merk/type auto
34,62%
Anders
20,00%

Over Nationaal Auto Forum
Nationaal Auto Forum groeit snel in populariteit. Het is een online forum over alles wat met auto's te maken heeft. Het forum is toegankelijk voor een breed publiek; autokenners en minder fanatieke autobezitters ontmoeten en helpen elkaar. In de verschillende rubrieken kun je alle vragen over jouw auto(merk) kwijt die beantwoord worden door andere leden, met wie je ook kunt discussiëren. Mocht je een probleem hebben met je auto, dan helpen forumleden je graag vooruit. Vaak is je probleem al binnen één dag verholpen. De website is gemakkelijk te navigeren en ook berichten plaatsen gaat eenvoudig. De site biedt je veel mogelijkheden om aan informatie te komen. Zo vind je er een overzicht van de verschillende automerken maar ook van ervaringen met autobedrijven en een rubriek waarin gebruikte auto's aangeboden worden. Leden maken gebruik van nog vele andere voordelen, zoals een gratis intern mailsysteem. Om snel lid te worden surf je direct naar www.nationaalautoforum.nl/register.php

-- EINDE BERICHT --

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht